Billeje Tokyo Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tokyo Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Tokyo Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tokyo Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tokyo Lufthavn guide

Billeje Tokyo Lufthavn

Biludlejning Tokyo Lufthavn

Den tidligere internationale lufthavn – Tokyo International Airport – Haneda – (HND) er omkring 15 km sydvest for byens centrum.Selv om det stadig er Japans største lufthavn, håndtering næsten 70 millioner passagerer årligt – er den internationale trafik i dag i vid udstrækning overtaget af Narita Internationale Lufthavn (NRT), som ligger ca. 60 km nordøst for Tokyo.Det tjener omkring 32 millioner passagerer hvert år.

De eneste permanente oversøiske destinationer fra Tokyo Lufthavn – Haneda er Paris og London og Tokyo har et fast antal destinationer over hele verden.Mange internationale flyselskaber har fly til og fra Narita, lufthavnen er også grundlaget for Japan -baserede selskab All Nippon Airways, Delta Air Lines, Japan Airlines, Nippon Cargo Airlines og United Airlines.

Lufthavn Tokyo – Haneda har to store terminaler med en række faciliteter. Her er de gode konferencefaciliteter og trådløs internetforbindelse, og for familier med børn, er der også legeområder både indendørs og udendørs. I begge terminaler er der også mange restauranter, caféer og butikker (herunder toldfri). Der er ti hoteller på eller i nærheden af ​​lufthavnen, og alle tilbud shuttle bus transport.

Transportmuligheder fra lufthavnen til downtown Tokyo er meget god, og du kan vælge mellem jernbane, shuttle, bus eller taxi.Hvis du ønsker at leje en bil i Tokyo, der er mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen – både japanske og internationale – i begge terminalbygningerne.   Nogle af dem er Avis, Hertz, Budget, National, Nippon, Japaren, Toyota, Mazda og Nissan.

Menu