Billeje Tokyo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Tokyo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tokyo

Find den bedste pris på biludlejning i Tokyo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tokyo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tokyo guide

Billeje Tokyo
Biludlejning Tokyo

Tokyo er Tokyo Bay på den sydlige kyst af øen Honshu – og Japan kapital og økonomiske centrum.Tokyo har i alt 13 millioner indbyggere (2010). Idet dog hele byområde, såsom omfatter også byerne Kawasaki og Yokohama, er befolkningen stigende til 40 millioner næsten – hvilket gør det til verdens største byområde.

Byen Tokyo har naturligvis et væld af seværdigheder at byde på, så vil du bare nævne nogle af de vigtigste. Blandt de væsentligste kulturinstitutioner behandlede Nationalmuseet i Ueno Park, den store nationalbibliotek og Historical Museum Edo Tokyo. Ellers har byen en række teatre – herunder National Theatre Kokuritso-gekijo og den berømte Kabuki teater, der er Japans førende mødested for mere end 400 år gamle teater form af Kabuki.

Når det kommer til historiske bygninger, det kejserlige palads fra 1912 en af ​​de mest berømte. Populære turistattraktioner er også shintoistiske Meiji-helligdommen fra slutningen af ​​1800-tallet og det gamle buddhistiske tempel Asakusa Kannon. En populær og turist venlige bygning af nyere dato er den 333-meter Tokyo Tower, hvor du kan få en fantastisk udsigt over store dele af hovedstadsområdet.

En vigtig attraktion for familier er Tokyo Disneyland, som ligger i den østlige udkant af byen – og man skal shoppe i Tokyo, skal man tage en tur til Tokyo. Det er et område, hvor fornemme butikker og gourmetrestaurenter næsten i kø. Men der er også en masse mindre dyre shopping områder i Tokyo.

Japans hovedstad er så stor, at det næsten betagende. Så kan det være godt at slappe af i en af ​​de mange nationalparker, der primært ligger i den vestlige og sydlige områder af byen.

Den nærmeste lufthavn er Tokyo International Airport – Haneda, som ligger cirka 15 km sydvest for det centrale Tokyo.Det er Japans travleste lufthavn – og serverer næsten 70 millioner passagerer årligt. Lufthavnen er i øjeblikket anvendes primært til indenrigsflyvninger. International trafik er i vid udstrækning overtaget af Narita International Airport, der ligger cirka 60 km nordøst for Tokyo.