Billeje Townsville

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Townsville

Find den bedste pris på biludlejning i Townsville ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Townsville. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Townsville guide

Billeje Townsville
Biludlejning Townsville

Townsville ligger på kysten nord-øst for Australien og er den største by i staten Queensville.Hjem til 174.462 indbyggere (2011) i byen. Da det er den uofficielle hovedstad Queensville der er flere statslige institutioner her og større virksomheder. Townsville er en stor industriby.

I Townsville, i gennemsnit nyder 320 solskinsdage om året, og det er en vigtig turistdestination. Mange bruger Townsville som en base til at besøge Magnetic Island, som ikke er langt væk. En af de største attraktioner er Great Barrier Reef, verdens største koralrev, der strækker sig mere end 2000 km langs Queenslands kyst og omfatter 35 millioner hektar. Der er mere end 1.500 forskellige arter af tropiske fisk i alle verdens farver, 300 forskellige koraller og mere end 400 arter af svamp. Mulighederne for dykning og snorkling er fremragende, og der er også muligheder for flere af øerne.

Mange af de store arter af koralrev Great Barrier Reef kan ses i det store akvarium Reef HQ i Townsville. Et par dage afslappende på den lange, tropisk strand “The Strand” er også anbefales. Townsville City har en rolig, kosmopolitisk føler og et godt udvalg af restauranter.

Ross River løber gennem byområdet Townsville og er af stor betydning for byen og en vigtig ferskvand kilde.