Billeje Tunis

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tunesien
  4. chevron_right
  5. Billeje Tunis

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tunis

Find den bedste pris på biludlejning i Tunis ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tunis. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tunis guide

Billeje Tunis

Biludlejning Tunis

Tunis er hovedstaden i Tunesien, er beliggende nord for landet på Gulf of Tunis – hvis kanal forbindelse til Middelhavet.

Byen har Cirka 770.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 2,4 millioner. Tunesien er landets største kommercielle, kulturelle og industrielle centrum, og er også et stort trafikknudepunkt. Fra havnen “La Goulette” i Tunis er færgetrafikken til flere byer i Italien, den Marseille (i Frankrig ) og turistøya Malta.

Tunis har flere universiteter og uddannelsesinstitutioner, vej-og hovedaktivitet er primært turisme.

Den gamle bydel i Tunis (“Medina”) er en UNESCO World Heritage Site, og er en af ​​Nordafrikas største. Old Town – der er omgivet af mure –   har mere end 700 monumenter, paladser, moskeer og mausoleer.Der er også de utallige farverige og livlige basarer, som ligger i en række i Medinas smalle og snoede gader. En tur til “Museum of Islamic Art” er også anbefales.

Andre populære attraktioner omfatter Tunis Zitounamoskéen fra år 723 – landets største moské og en vigtig milepæl, Bardomuseet – med sin storslåede samling af romerske mosaikker, slottet “Dar Ben Abdallah” fra 1800-tallet, mausoleum “Toub El Bey” fra 1700-tallet og St. Vincent de Pauls Cathedral fra 1882.

Omkring 15 miles nordøst for Tunesien, ruinerne af Kartago. Denne arkæologiske område er et UNESCO World Heritage Site, og er en stor turistattraktion.

Tunesien har ellers teatre, opera, flere store parker, en zoologisk have, en medicinsk museum og en Militærhistorisk museum.

Byens lufthavn – Tunis Carthage International Airport – 9 km nordøst for centrum.

Menu