Billeje Valletta

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Malta
  4. chevron_right
  5. Billeje Valletta

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Valletta

Find den bedste pris på biludlejning i Valletta ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Valletta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Valletta guide

Billeje Valletta

Biludlejning Valletta

Valletta (La Valetta) Maltas hovedstad, og det er placeret på den nordøstlige kyst af hovedøen, på et næs mellem de to bugter Grand Harbour og Marsamxett Havn. Byens størrelse er beskeden. Kun omkring 6300 mennesker, der bor der (2006).

Virksomheder i byen er domineret af handel og turisme, havnen i færgen til Sicilien i Italien.Byens universitet blev grundlagt i 1769.

Valletta blev grundlagt 28 Marts 1556 for at fejre sejren over tyrkerne ni år tidligere. Grundlæggeren var Jean de Vallette (1494-1568), der var stormester i bekendtgørelsen af ​​Johan Brads. Valletta var længe sæde for Johan Brads Templar, som kendetegner nogle af de gamle bygninger. Dette indbefatter “Grand Master Palace”, hvor ordren store mestre er begravet. I øjeblikket også fungere som Maltas regering bygning.

Trods Valletta blev alvorligt beskadiget under 2 Verdenskrig, stadig kendetegnet byen smalle, stejle gader og arkitektur i barokstil. Også andre epoker – herunder Neo-klassicisme – er repræsenteret. Valetta er helt på UNESCO World Heritage List.

Blandt de enkelte attraktioner omfatter National Arkæologiske Museum er en populær destination. Dette har til huse i en bygning fra 1500-tallet, der ligger på hovedgaden, Triq ir-Republika. Her er næsten alle Maltas historie kombineret. En anden stor attraktion er den imponerende St. Johns Cathedral, bygget i 1570-årene for Knights of Johan Dykkere-order. Især interiøret er storslået. Der er også et museum i domkirken, hvor en sådan kan se det arbejde Caravaggio – og domkirkens krypt, byens grundlægger, Jean de la Vallette, begravet.

Ved indgangen til byen, på den lille halvø Sciberras er den berømte fæstning af St. Elmo fra 1500-tallet.

Maltas eneste lufthavn, Malta International Airport, der ligger 5 km sydvest for Valletta by.

Menu