Billeje Athen Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Athen Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Athen Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Athen Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Athen Lufthavn guide

Billeje Athen Lufthavn
Biludlejning Athen Lufthavn

Athens International Airport – Elefhérios Venizélos (ATH) er placeret cirka 30 miles øst for Athens centrum, og er blandt de 30 travleste lufthavne i Europa.

Lufthavnen er kendt som en af ​​de fineste og mest moderne – i form af både arkitektur og indretning. Lufthavnen betjener 16.200 tusind passagerer om året (2009), og luftfartsselskaberne Aegean Airlines og Olympic Air er baseret her.

Fra Athens lufthavn går direkte til hjemmet og i udlandet, herunder til de græske øer, til de fleste store byer i Europa samt til byer som Tel Aviv, Dubai, Beijing og Singapore.

Lufthavnen blev åbnet i 2001 og har to terminaler. Faciliteter for rejsende omfatter bankvirksomhed, pengeautomater, posthus, business center, internetadgang, legerum for børn, åbent hus-dage Medical, Office, apoteker samt kort og lang sigt. Der er også en række butikker og kiosker i terminalbygningen, lufthavnen har 16 caféer / restauranter / barer. Hoteller tættest – Sofitel Athens Airport Hotel – beliggende direkte overfor terminalbygningen.

Fra lufthavnen kan du tage bus, metro, S-toget eller taxi til at komme til centrum af Athen. Hertil kommer, hvis biludlejningsselskaber Avis, Budget, Hertz, National og Sixt kontorer i Athens lufthavn, du ønsker at leje en bil.