Billeje Ayers Rock

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ayers Rock

Find den bedste pris på biludlejning i Ayers Rock ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ayers Rock. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ayers Rock guide

Billeje Ayers Rock
Biludlejning Ayers Rock

Ayers Rock / Uluru er en stor sandsten klippeformation, der er beliggende i centrum af Australien, Northern Territory, 450 km sydvest for byen Alice Springs.Det er verdens næststørste monolit efter Mount Augustu også ligger i Australien og en vigtig kendt brand for Australien.

Bjerget er helligt for indfødte australiere, aboriginals, og det er dem, der har givet bjerget sit oprindelige navn Uluru. De arrangerer ture hvor de besøgende får at høre om den lokale flora og fauna og gamle legender. Omkring 400   000 besøg sted hvert år, og det er især populært at bestige bjerget.I 2002 blev det besluttet, at den officielt ville blive kaldt Ayers Rock / Uluru.

Ayers Rock / Uluru. Beliggende i National Park Uluru-Kata Tjuta. Siden 1987 har det været på UNESCO World Heritage List. Det er også kendt som midten af ​​verden. Rock formation overstiger 348 meter over jorden, men det meste af det er under overfladen.

Arkæologiske fund viser, at der var folk i området mere end 10.000 år siden.Den første europæer, der opdagede Uluru var den opdagelsesrejsende William Gosse i 1883. Det var ham, der kaldte den Ayers Rock til ære for guvernør Sir Henry Ayers.

Monolith overflade skifter farve afhængigt af, hvordan solen står på himlen, og hvilken årstid det er. En særlig berømt billede af Uluru er, når det bliver rød ved solnedgang.

Den nærmeste lufthavn er Ayers Rock Airport, også kendt som Connellan Lufthavn, som ligger 20 minutters kørsel væk.