Billeje Banff

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Canada
  4. chevron_right
  5. Billeje Banff

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Banff

Find den bedste pris på biludlejning i Banff ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Banff. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Banff guide

Billeje Banff

Biludlejning Banff

Banff ligger 130 km vest for Calgary i Banff National Park i Alberta. Banff er det ideelle sted for dem, der nyder bjerg.   Landsbyen har 7.584 indbyggere (2011) og urbanisering er meget kontrolleret og begrænset til Banff er i en nationalpark.

Banff er en af Canadas mest besøgte turistmål på grund af bjergene, de canadiske Rocky Moutains, og har en bred vifte af udendørs aktiviteter i sommer og vinter. Væksten i byen i de seneste år har ført til bekymring blandt nogle miljøforkæmpere, der frygter det vil skade parken.

For at være sådan et lille sted, er der mange hoteller, restauranter og et livligt natteliv i højsæsonen. Det er en kort afstand til Lake Louise og Kanaskis County, hvilket gør Banff ekstra attraktivt. Man bør ikke gå glip af de fascinerende fairy skorstene kaldes Hoodoos i Banff National Park.

De mest populære bjerge nærheden Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) og Mount Norquay (2134 m), som er kendt for sin store skiløb og mountainbike muligheder. Man kan tage gondol til toppen af Sulphur Mountain (2281), som er en god base for at besøge mange af de varme kilder.

Banff har den berømte World Television Festival, Banff Mountain Film Festival og Banff Music Festival. Byen er udgangspunktet for den 4417 km lange Great Divide Mountain Bike Route, der sluttede i New Mexico i USA.

Den nærmeste lufthavn er Calgary International Airport, som er omkring 150 km væk.

Menu