Billeje Beirut

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Libanon
  4. chevron_right
  5. Billeje Beirut

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Beirut

Find den bedste pris på biludlejning i Beirut ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Beirut. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Beirut guide

Billeje Beirut
Biludlejning Beirut

Beirut, Libanons hovedstad, og også en af ​​de vigtigste havne i det østlige Middelhav. Byen har cirka 1,8 mill. indbyggere (2010). En stor del af Beirut ligger på en halvø i Middelhavet.

Beirut er en gammel by, som er nævnt allerede 1400 år f.Kr. Kr. – Og i romertiden det havde stor betydning som handelscentrum. Siden middelalderen byens historie, dog (til tider) været meget turbulent. Også i den sidste del af 1900-tallet, har Beirut oplevet turbulente tider, herunder i 1975-1976 (den libanesiske borgerkrig) og i 1982-1985 (konflikt med Israel).

Den politiske konflikter og krig har haft en negativ indvirkning på økonomien – og også forårsagede nogle skader i byen. Efter krigen sluttede i 1989, at regeringen arbejdede hårdt på at gøre Beirut et center for viden, kultur, turisme og mode. I 2006 blev byen bombet af Israel, da de besættende dele af Libanon til at kæmpe mod Hizbollah – og som et resultat, er der stadig nogle få store flygtningelejre i byen.

Beirut er en delt by, hvor East Beirut er domineret af en kristen befolkning, mens West Beirut er overvejende muslimsk. Grænsen mellem de to distrikter kaldes “den grønne linje”.

Byen har flere bemærkelsesværdige museer, herunder The National Museum of Beirut (som er Libanons vigtigste arkæologiske museum) og Det arkæologiske museum i The American University of Beirut (den tredje ældste museum i Mellemøsten). Ellers en af ​​Libanons mest populære destinationer rundt. 88 km øst for hovedstaden: De imponerende romerske tempelruiner på Baalbek by i Bekaadalen.

Ellers Beirut har investeret en masse litteratur, og i 2009 UNESCO bokhovedstad.

Den nærmeste lufthavn er Beirut Rafik Hariri International Airport, som ligger 9 km syd for byen.