Billeje Fuerteventura

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fuerteventura

Sammenlign priser og finde billig biludlejning på Fuerteventura fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning hos Fuerteventura gennem os.

Fuerteventura-guide

Fuerteventura er en spansk ø beliggende i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst og er den næststørste af De Kanariske Øer. Øen har omkring 116.800 indbyggere. Den største by er Puerto del Rosario.

Øen ligger kun 97 km fra Afrika og har et ørkenlandskab– hvor vinden har båret sand over Atlanterhavet fra Sahara. Klimaet er tørt og varmt, temperaturen sjældent falder til under 18 grader og sjældent stiger over 32 grader. Det er den varmeste på De Kanariske Øer og har omkring 300 solskinsdage om året.

Der er lidt naturlig vegetation og dyreliv, og der er ingen ferskvand på øen. Geder, ved den måde, kan ses en masse – der er dobbelt så mange geder som mennesker på øen. Den hvide gedeos majeros er produceret her og er internationalt kendt for sin gode smag.

Det højeste punkt er Pico de Zarza på 807 meter over havets overflade, som ligger i syd.

Scener fra de verdensberømte film Star Wars og Wonder Woman 2 er blevet indspillet på øen, samt flere musikvideoer.

Der er lidt naturlig vegetation og dyreliv, og der er ingen ferskvand på øen.

Attraktioner

Fuerteventura er primært kendt for de vidunderlige strande, der er blandt de bedste i Europa. Hvidt finkornet sand og krystalklart turkisvand lokker flere turister til øen. Der er i alt 152 strande, så der er mulighed for at finde deres helt egen strand. Ørkenlandskabet er beskyttet, så det er uberørt i modsætning til mini-ørkenen på Gran Canaria.

Surfere fra hele verden leder til “Hawaii of Europe” for at opleve bølgerne. Øen er et paradis for vandaktiviteter! De bedste surf strande kan findes på østkysten og ved byen Corralejo. Livet under vandet bør også udforskes og bådture til den ukendte og ubeboede Kanariske Ø Isla de Lobos, hvor der er gode muligheder for snorkling. Flere agenturer arrangerer både hval- og delfinsafari med en guide, hvor du kan opleve tæt kontakt med delfiner. I byen Ajuy kan du opleve spændende huler, somtidligere var skjulte steder for pirater.

I den historiske by Betancuria kan du få rundture til mange af de gamle religiøse bygninger. Villa Winter, som blev bygget af den tyske ingeniør Gustav Winter under Anden Verdenskrig er et besøg værd, her er der mange historier om huset.

Surfere fra hele verden leder til “Hawaii of Europe” for at opleve bølgerne.

Udforsk Fuerteventura med biludlejning

Fuerteventura er en temmelig spændende ø at udforske ved biludlejning. Her finder du mange hyggelige små fiskerbyer,og bjergene giver en dejlig kontrast til de mange strande og havet. Det er ikke hensigtsmæssigt at vise afstande til de forskellige forslag på Fuerteventura. Afstandene er ikke hele verden, og folk vælger at bo på forskellige steder. For eksempel, hvis du skulle køre uden et stop mellem Corralejo i det fjerne nord, og Morro Jable i det fjerne syd, ville turen tage dig godt under 2 timer.

Corralejo – Øens største feriemål

På den nordlige spids af Fuerteventura ligger Corralejo. Dette er måske øens mest populære badeby og feriemål. Selve byen har en dejlig og gammel charme over den. Der er flere gode spisesteder der, anstændige muligheder for shopping, og nogle seværdigheder, der kan være rart at komme med dem. Den store trækplaster er imidlertid den store sandstrand og klitter, der ligger lige syd for Corralejos gamle havn. Her er det over 8 kilometer kalkholdigt hvidt sand– og da vejen løber langs stranden, er det nemt at vælge, hvor du vil slå sig ned. Den nemmeste og mest komfortable er at parkere på et af de store hoteller i nærheden af Corralejo. Så har du restauranter, barer, toiletter, brusere, liggestole og aktiviteter til at tage for dig.

Over fem miles af kridt hvid strand kan findes i Corralejo.
Nogle af de smukkeste strande på øen kan findes på Morro Jable.

Morro Jable – Den sydlige spids af Fuerteventura

I bunden af fuerteventura ligger den gamle fiskerby Morro Jable. Her finder du nogle af øens fineste strande, og de går mere eller mindre på en hele vejen til badebyen Costa Calma, som ligger næsten to miles længere mod nord. Byen er ret stille, og foretrækkes for det meste af familier, der er på ferie på Fuerteventura. Der er flere gode restauranter her, nogle seværdigheder og meget at gøre på stranden. Måske den mest populære aktivitet er at gå fra Morro Jable op til Pico de la Zarza. Dette er øens højeste punkt, og 807 meter over havets overflade. For at udforske de andre Kanariske Øer er der en færge fra Morro Jable til både Gran Canaria (Las Palmas) og Tenerife (Santa Cruz).

Fortaleza del Tostón Fyr.

El Cotillo – Fiskerby og resort

El Cotillo er en lille by beliggende på øens nordvestlige side. Stedet er især foretrukket blandt surfere,fordi her Atlanterhavet er udfordrende. Ikke desto mindre er der flere gode svømmesteder i området, såsom La Concha og Los Lagos beliggende på nordsiden af El Cotillo. Der er strandene dejlige, og vandet er roligere end længere syd for byen, og du vil finde flere laguner egnet til svømning. Der er stadig folk i El Cotillo, der bor som fiskere, noget du kan nyde på en af byens hyggelige restauranter. Blandt seværdighederne skiller det gamle og befæstede fyrtårn Fortaleza del Tostón sig ud. Det blev bygget i 1790’erne og er stadig i brug.

Mirador de Morro Velosa – Et af øens bedste udsigtspunkter

Der er flere vidunderlige udsigtspunkter på øen, og som er særligt populære for dem, der ønsker at se solnedgangen i det smukke landskab. Mange mennesker hovedet til steder som Barranco de los Canarios, men flere af disse går væk fra den slagne vej, og dermed noget, du bør undgå med biludlejning. En bedre løsning er således at køre til Mirador de Morro Velosa. Der er en lille café med fænomenal udsigt,og som er åben fra 10.00 til 18.00 alle dage undtagen søndag og mandag. Dette er tæt på landsbyen Betancuria, som også er værd at rejse forbi.

Mirador de Morro Velosa synspunkt med fænomenal udsigt.

Oasis Park – Besøg dyrene i La Lajita

Selvom Oasis Park i La Lajita primært kan tage højde for de yngste, er parken også et besøg værd for voksne. Dette er sandsynligvis den smukkeste zoologiske have på De Kanariske Øer,og det har også en smuk botanisk have vedhæftet. I zoologisk have finder du over 3000 dyr, der tilhører over 250 arter. Det er tilladt at fodre dem, hvis du køber egnet slik i din egen dedikerede kiosker. Hver dag er der flere shows i parken, og især showet med rovfugle er virkelig en oplevelse. Den bedste dag i ugen at stoppe ved Oasis Park er søndage. Så er der også markedet her, hvor lokale håndværkere og kunstnere sælger deres kreationer.

Vejene på øen er normalt gode at køre på, og det er nemt at komme dertil.

Parkering og trafik med biludlejning

Hovedvejene på Fuerteventura er normalt gode, og det er ret nemt at køre rundt på øen. Bemærk dog, at de mange rundkørsler er helt nye efter dato, og mange af øens indbyggere ikke bruger rundkørslerne, som vi er vant til. Her er genveje taget, og som har en kørerettigheder synes at være uklart for nogle chauffører.

Inde i de små byer kan det være svært at finde parkering på gaden, men som regel er der større parkeringspladser. Gæsterne kan også benytte hotellets parkering, når de besøger forskellige strande på øen.

Se hvor du kører på Fuerteventura

Bemærk venligst, at forsikringen på udlejningsbilen normalt kun gælder, når der køres, hvor der er vejbelægning. Dette er især vigtigt på øer som Fuerteventura, hvor mange kan være fristet til at køre til for eksempel stranden i Cofete. I dette tilfælde vil en del af dette drev køre i nogle ujævnt terræn, og absolut ikke på asfalterede veje. Som følge heraf kan du være erstatningspligtig i tilfælde af en ulykke eller i tilfælde af bilskader, og nogle biludlejningsfirmaer kan opkræve yderligere gebyrer for sådanne ting.

Husk også at afklare med biludlejningsfirmaet på forhånd, hvis du ønsker at tage din bil på færgerne til en af de andre Kanariske Øer.

Du bør holde dig væk fra sandstrande med udlejningsbilen.

Lufthavn

Fuerteventura Lufthavn hedder også El Matorral Airport, og ligger på kysten lige syd for øens hovedstad Puerto del Rosario. Lufthavnen tjener lige under 6 millioner passagerer årligt, hvoraf de fleste er turister på en badeferie. Der er kun en terminal bygning, med en forhal på anden sal, og ankomsthallen i stueetagen.

De virksomheder, der tilbyder biludlejning er alle samlet i ankomsthallen i terminalbygningen. I øjeblikket er der ni spillere, herunder Avis, Hertz, Europcar og Sixt, samt et par spanske og tyske biludlejningsfirmaer.

  • Fra lufthavnen til Puerto del Rosario er det 5,5 kilometer, og du kører strækningen på 5 minutter.
  • Fra lufthavnen til Corralejo på øens nordlige spids er det omkring 37 kilometer, og en køretid på omkring 30 minutter.
  • Fra lufthavnen til Morro Jable på øens sydlige spids er det omkring 86 kilometer, og en køretid på omkring 1 time og 15 minutter.