Billeje Canberra

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Canberra

Find den bedste pris på biludlejning i Canberra ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Canberra. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Canberra guide

Billeje Canberra
Biludlejning Canberra

Canberra er hovedstaden i Australien.Med en befolkning på 367.752 indbyggere (2012) er det Australiens største i landet. Det er placeret på den sydøstlige del af kontinentet, 281 km sydvest for Sydney og 650 kilometer nordøst for Melbourne.

Canberra blev udpeget den nationale hovedstad i 1908 som et kompromis mellem Sydney og Melbourne er Australiens to største byer. Den adskiller sig fra andre australske byer, fordi den blev bygget fra bunden som en planlagt by. Byggeriet blev påbegyndt i 1913 af Chicago arkitekterne Walter Burley Griffin og Marion Mahony Griffin.Canberra har den laveste arbejdsløshed i Australien da det er her de fleste offentlige institutioner er placeret. Den gennemsnitlige alder er også lavere end andre steder i Australien, og økonomien er meget god og stabil. Selvom Canberra har også mange attraktioner og et godt natteliv, er det almindeligt at gå til Sydney i weekenden.

Udformningen af ​​byen blev ramt af Haveby bevægelse og har store områder med naturlig vegetation og parker. På grund af dette, kaldet Canberra bush kapital. Canberra ligger ikke langt fra Namadgi National Park og Tidbinbilla Nature Reserve. Det er berømt for sin blomst display fra midten af ​​september til begyndelsen af ​​oktober, hvor mere end en million blomster er at fejre den australske forår. Siden syd i Australien, de fire årstider.

Canberra International Airport ligger 8 km nordvest for byen. De fleste internationale flyvninger gå via Sydne eller Melbourne.