Billeje Sydney

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Australien
 4. chevron_right
 5. Billeje Sydney

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sydney

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Sydney fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Sydney gennem os.

Sydney guide

Bilutleie Sydney
Sydney Biludlejning

Havnebyen Sydney ligger på Australiens sydøstlige stillehavskyst og er hovedstaden i staten New South Wales. Sydney er landets største by med omkring 4,5 millioner indbyggere i hovedstadsområdet (2010) – på trods af at Canberra er landets hovedstad.
Ud over at være Australiens mest populære turistmål er Sydney også landets vigtigste industrielle, finansielle, kulturelle og kommercielle centrum.

Attraktioner

Grundlagt i 1788, Sydney er Australiens ældste by. Bybilledet er domineret af skyskrabere,og en stor turistattraktion er det 305 meter høje udsigtstårn“Sydney Tower”. Et andet vartegn i Sydney er det verdensberømte operahus fra 1959 – som i 2007 blev opført på UNESCOs verdensarvsliste. Sydney Harbour Bridge fra 1932 er også kendt verden over.

Sydney er en international storby med en afslappet atmosfære og tilbyder turister et væld af seværdigheder og attraktioner. Her finder du gode strande, rekreative områder, museer, kunstgallerier, et varieret natteliv og gode indkøbsmuligheder. Byen har også en forlystelsespark, en zoologiskhave og et akvarium.

Sydney Harbour Bridge fra 1932 til venstre på billedet.

Udforsk Sydney med biludlejning

Hvis du rejser til Sydney på ferie, er du kommet til det rette sted for biludlejning udflugter. Selvom afstande kan være lange i Australien, har du en masse spændende at opleve i New South Wales uden at skulle køre for langt. Udover smukke strande og badebyer kan du besøge nogle af landets bedste vinmarker, du kan få unikke naturoplevelser, og du kan endda stå på ski. Her er nogle af de mest populære forlystelser fra Sydney.

Både solopgangen og solnedgangen på Three Sisters er værd at indhente.

Blue Mountains – Se de tre søstre Katoomba

Blue Mountains er et bjergrigt område lige vest for Sydney. Der finder du flere af de mest spektakulære seværdigheder i staten New South Wales. Området er enormt, og de fleste mennesker, der rejser der bliver nødt til at prioritere, hvad de ønsker at se. En sikker brod er at hovedet til Katoomba, en lille by, hvor det bjergrige område administration er placeret. Så er du også tæt på den måske vigtigste attraktion i det bjergrige område, nemlig Three Sisters. Disse er tre søjler, hver over 900 meter, som kan opleves fra flere udsigtspunkter hugget ind i klippevægge. “Søstrene” er særligt smukke i solopgang og solnedgang, og de er oversvømmet efter mørkets frembrud. Du kan gå langs en sikker rute, hvor dele af stien er hugget ind i bjerget, med rastepladser og udsigtspunkter undervejs. Efter at have afsluttet rundturen, kan du tage gondolen tilbage til udgangspunktet, eller svævebanen, som har en stigning på 52 grader på sit stejleste.

 • Fra Sydney til Katoomba ved foden af Mount Solitary er afstanden 102 kilometer, og næsten hele turen går på motorvejen. Spilletiden er normalt 1 time og 20 minutter.

Port Stephens – Rolig badeby i smukke omgivelser

Port Stephens er en malerisk lille by omgivet af fantastisk natur. Området omkring byen har over 20 smukke sandstrande at byde på, flere nationalparker oget rigt dyreliv. Her går folk til at slappe af, spise god fisk og skaldyr, bade og solbade, surfe, vandre i naturen og se blandt andet hvaler og delfiner. En af de mest unikke oplevelser, du kan finde her, er en tur over en af klitterne i området. De kan du opleve til fods eller på bagsiden af en kamel. Snowboards og kælke er også lejet ud for dem, der ønsker at køre eller slæde ned de stejleste klitter. Også stoppe ved Gan Gan Lookout, hvis du er der. Dette er et synspunkt, der er 160 meter højt og giver dig et smukt panorama af byen og havet udenfor.

 • Fra Sydney til Port Stephens er det omkring 205 kilometer, og det meste af kørebanen kører på motorvejen. Køretiden uden stop er ca. 2 timer og 30 minutter.
Der er over 20 strande i området. Her kan du opleve en tur på kamelens ryg og videre til klitterne.
Hvis du er i Australien i sommermånederne har du mulighed for at afprøve feriesteder i Snowy Mountains.

Snowy Mountains – Skiløb i Australien

Mount Kosciuszko er det højeste bjerg i Australien (2228 meter over havets overflade), og hører til Snowy Mountains bjergkæde. Der finder du landets bedste feriesteder. Da Australien er beliggende på den sydlige halvkugle, er det vinter her, når de, der bor på den nordlige halvkugle har sommer. Med andre ord, hvis du er på en sommerferie i Australien, har du mulighed for at nyde nogle af vinteren på samme tid. De tre bedste og mest berømte skidestinationer er alle samlet omkring Mount Kosciuszko.

 • Charlotte Pass – det højestliggende skisportssted.
 • Thredbo – de længste pister.
 • Perisher – den største skidestination.

Normalt åbner faciliteterne omkring 20. juni, og alpinsæsonen varer indtil omkring begyndelsen af oktober.

 • Fra Sydney til de tre berømte skidestinationer er det mellem 492 og 500 kilometer. Køretiden uden stop vil være ca. 5 timer og 30 minutter.
Af de mere end 400 huler er otte åbne for besøgende.

Jenolan Caves – Verdens ældste hule system

Dette hulsystem ligger tæt på Blue Mountains bjergområde, lidtlængere væk fra Katoomba, når du kører fra Sydney. I alt er der 8 forskellige huler til rådighed for besøgende, ud af et samlet antal på over 400. Hver af de 8 tilbyder unikke oplevelser. Det menes, at hulerne er de ældste i verden, og de siges at være opstået omkring 340 millioner år siden. De fleste mennesker vælger at tage guidede ture ned hulerne,selv om nogle af dem kan opleves på egen hånd. Der er også ganske sjove ture i hulerne, såsom natvandringer og spøgelsesvandringer,med shows og spisning undervejs. Hvis du ønsker at bo på Jenolan Caves finder du flere gode sommerhus og hotel muligheder der, samt et par fremragende spisemuligheder.

 • Fra centrum af Sydney til Jenolan Caves er der 175 kilometer, hvis du kører den hurtigste rute på motorvejene M4 og A32. Den sidste strækning vil gå på en landevej. I alt er køretiden uden stop omkring 2 timer og 30 minutter.

Hunter Valley – For mad og vinelskere

Hunter Valley er en af Australiens bedste vinregioner– med vinmarker spredt i dalen dannet af Hunter River. Jorden er rig, og Hunter River’s mange bifloder sikre, at de fleste af de dyrkede her smager godt. Dalen er efterhånden blevet en magnet for besøgende, der ønsker at spise og drikke fra den øverste hylde. I dalen finder du mange gode hoteller i luksusklassen, menogså mere familievenlige og hyggelige gårde med overnatningsmuligheder. Flere af restauranterne er blandt de bedste i landet. Det er ikke kun vinene, der vinker. I Hunter Valley er gode oste og chokolade også blandt de lokale specialiteter. Ud over at give ganen og maven en stor oplevelse, er der mange andre ting at tage til dalen. Du vil finde golfbaner her, aktiviteter for familier, kan du se dalen fra luftballoner,og der er ofte festivaler i Hunter Valley.

 • Fra Sydney til Pokolbin, et af Hunter Valleys mest charmerende områder, og hvor du også finder flere af de bedste vinmarker, er det omkring 165 kilometer. Drevet uden at stoppe vil tage omkring 2 timer.
Vindistriktet Hunter Valley byder på udsøgte vine.
Centrum af Sydney er opdelt i tre zoner for parkering på gaden.

Parkering i Sydney

Centrum af Sydney er opdelt i tre zoner med hensyn til prisen på parkering på gaden. Den dyreste zone er nede ved havnen, og så bliver det billigere jo længere væk derfra du kører. Uden for disse tre zoner er det normalt gratis at efterlade bilen på afmærkede steder. Prisen varierer i den måde alt efter den tid, og det er dyreste, når byens centrum er på sit travleste. Du betaler på automater, der er på fortovene og er nødt til at forlade kvitteringen klart synlig i forruden af bilen.

Bemærk venligst, at parkering i flere af gaderne i Sydneys største shoppingdistrikter er gratis i op til 15 minutter. Du skal efterlade en kvittering i vinduet alligevel, men behøver ikke at betale noget, hvis du vælger knappen mærket “1/4 P Gratis med billet”.

I byens centrum er der også en række parkeringshuse– hvoraf to drives af byadministrationen. Disse to er normalt den mest overkommelige, og du vil finde dem i Goulburn Street og Elizabeth Bay Road hhv. De privatdrevne parkeringsfaciliteter kan findes mere eller mindre overalt i byens centrum, og adresserne vil blive vist i udlejningsbilens navigationssystem.

Det anbefales at have et navigationssystem i udlejningsbilen, så du kan fokusere på trafikken.

Trafik ind og ud af Sydney

Den største udfordring for de fleste turister, der kører en udlejningsbil i Sydney og Australien er, at du kører på venstre side af vejen– som de gør i Storbritannien. Inde i større byer som Sydney er der også tung trafik, især i myldretiden. Kombinationen af den ukendte med venstre-side kørsel og hektisk trafik gør det anbefales at have navigation i udlejningsbilen. Det hjælper minde dig om kørselsretningen, og du behøver ikke at bruge din opmærksomhed på kortlæsning.

Uden for Sydney og de andre større byer har de vigtigste strækninger relativt gode motorveje. De største udfordringer på landevejene er afstandene og potentielle dyr i vejen. I Australien er det ikke ualmindeligt, at et drev til et vartegn tager en halv dag eller mere, og som chauffør bliver du træt på vejen. Tag pauser, og sørg for at være uden tvivl. Vær ekstra opmærksom i områder med en masse landbrug, og områder, hvor vilde dyr kan komme ud i vejen, især efter mørkets frembrud.

Sydney lufthavn tjener omkring 43 millioner passagerer om året.

Lufthavn

Sydney Lufthavn kaldes også Kingsford Smith Airport, og lokalt brugt i tillæg Mascot Lufthavn. Lufthavnen er langt den største i Australien ,med omkring 43 millioner passagerer om året. Der er 3 terminaler i Sydney Lufthavn,hvoraf terminaler 2 og 3 håndterer al regional og indenlandsk trafik. Alle internationale ruter bruger terminal 1. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at gå til fods fra terminal 2 og 3 til den internationale terminal. Her skal du tage enten bus, tog eller taxa. Busser kører fra uden for terminalbygningerne kontinuerligt, og du behøver ikke at komme ind i tidsplanen.

I Terminal 1 (internationale flyvninger) finder du alle, der tilbyder biludlejning i et separat område af ankomsthallen. Fra i dag, Avis, Hertz, Enterprise, Sparsommelighed, Budget og Europcar har kontorer og udlejningsbiler i Sydney Lufthavn. Bilerne er på parkeringspladsen mærket P7,lige uden for udgangen til terminalbygningen. Hvis du skal afhente eller aflevere en udlejningsbil i Terminal 2 og 3 (indenrigsflyvninger), skal du følge skiltene fra hvert selskab i ankomsthallen.

 • Det er kun 8 kilometer fra Sydney Lufthavn til byens centrum, hvis du kører den korteste vej via Elizabeth Street og O’Riordan Street. Kørslen er derefter omkring 20 minutter.
 • Den mest anvendte rute er dog via M1-motorvejen. Ruten er derefter 12 kilometer, og køretiden omkring 15 minutter.