Billeje Sydney Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sydney Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Sydney Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sydney Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sydney Lufthavn guide

Billeje Sydney Lufthavn
Biludlejning Sydney Lufthavn

Sydney Airport (SYD) – også kendt som Kingsford Smith International Airport – er Australiens største lufthavn. Det ligger 11 km syd for Sydneys centrum – i en forstad til Mascot.Sydney Airport tjener 36 millioner rejsende om året (2010), og er også verdens ældste lufthavn er stadig i brug.

Lufthavnen har tre terminaler – én for internationale flyvninger og to terminaler til indenrigsflyvninger. Flyselskaberne Qantas, Virgin Blue og Jetstar har sin vigtigste knudepunkt i Sydney lufthavn, og fra internationale terminal går direkte til eksemplet  London, Frankfurt, Los Angeles, New York, Bangkok, Shanghai, Singapore og Dubai.

Fra lufthavnen er der gode offentlige transportforbindelser til downtown Sydney når du kan tage toget (Airport Link) eller bus. Det er også muligt at anvende en taxa eller udlejningsbil. Du kan finde de fleste af de store biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar og Budget i lufthavnen, så du kan leje en bil, der allerede ved ankomsten.

Sydney Lufthavn tilbyder besøgende gode shoppingmuligheder i de mange butikker og terminaler har godt udvalg af restauranter / caféer og barer. Derudover er der faciliteter såsom bank og pengeveksling, apotek, skønhed og massage center, bederum, observation dæk, gratis trådløs internetforbindelse (WiFi) samt kort og lang sigt.