Billeje Durban

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Sydafrika
  4. chevron_right
  5. Billeje Durban

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Durban

Find den bedste pris på biludlejning i Durban ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Durban. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Durban guide

Billeje Durban

Biludlejning Durban

Durban er en vigtig havneby i den sydafrikanske KwaZulu-Natal-provinsen. Det er placeret på Det Indiske Ocean, specielt i Natal Bay – ca. 500 km sydøst for Johannesburg.Med 3 millioner (2010) Durban er Sydafrikas næststørste byområde.

Ud over sin vigtige havn funktion er Durban også en stor industri, uddannelse center og feriecenter. Nogle af Sydafrikas fineste strande er her – som har skabt basis for en omfattende turisme.

Byen blev grundlagt i 1824, og blev oprindeligt kaldt Port Natal. Det blev senere opkaldt efter koloniale guvernør D’Urban. Byen begyndte at udvide i midten af ​​1800-tallet i forbindelse med en storstilet ubygging havneområdet.

Durban har et stort indiske befolkning rører, og lige vest for bymidten, er den indiske kvarter. Med alle sine levende markeder, templer og velbevarede bygninger fra det forrige århundrede, er dette en populær destination. Det er også den største moské i den sydlige halvkugle – Jumah Musjid.

Durban har en meget smuk beliggenhed – og byen er præget af brede gader, indbydende parker og statelige offentlige bygninger. Blandt disse,. Det mest imponerende rådhus Ud over City Hall funktioner, huser en interessant samling af sydafrikanske kunst og en naturvidenskabelig museum.

Durban mest populære turistattraktioner er de fantastiske strande. Den mest berømte er The Golden Mile, der er over 6 km lang. Det bør imidlertid være opmærksomme på, at tyvene vil finde denne strand attraktiv. De mindre strande er sikrere i denne henseende – og mindre overfyldt.

Den nærmeste lufthavn er Durban International Airport, der ligger 18 miles syd for centrum.

Menu