Billeje Johannesburg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Johannesburg

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Johannesburg fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Johannesburg gennem os.

Johannesburg-guide

Bilutleie Johannesburg
Johannesburg Biludlejning

Johannesburg, Sydafrikas største by, er hovedstaden i Gauteng-provinsen , beliggende i den nordøstlige del af landet. Byen har omkring 3,3 millioner indbyggere (2011), og er landets førende handels- og finanscenter samt et knudepunkt for jernbane- og vejtrafik.

Johannesburgs beliggenhed i Witwatersrand-bjergområdet har gjort byen til centrum af de store guldmarker i området – og der er en række store minefaciliteter rundt omkring i byen. Det var også gulddepoterne, der gav chokket til grundlæggelsen af Johannesburg i 1886.

Attraktioner

Johannesburg er berømt for sine mange universiteter, gymnasier og museer. Disse omfatter et geologisk, etnologisk og militærhistorisk museum. Johannesburg har også sit eget jernbanemuseum.
Af seværdighederne ellers skal den zoologiske have og et stort planetarium nævnes.

De centrale distrikter er kendetegnet ved et almindeligt gademønster og store offentlige bygninger. Hovedgaden Eloff Street er typisk i den henseende. Apartheidsystemet betød, at disse områder af byen stort set var beboet af den hvide minoritetsbefolkning, mens sorte og farvede mennesker boede i deres egne distrikter i udkanten. Selv om racekløften er blevet ophævet, kendetegner dette beboelsesmønster stadig Sydafrikas største by. Den største og mest berømte af de sorte distrikter er Soweto.

Der er også et separat distrikt, der i høj grad er helliget kulturelle aktiviteter – primært scenekunst. Det hedder Tilstødende, og her er der en række eksperimentelle teatre. Nogle af dem har rødder i protest- og oprørsbevægelserne under apartheidstyret.

De centrale distrikter i Johannesburg er kendetegnet ved en regelmæssig gade mønster og store offentlige bygninger.

Udforsk Johannesburg med biludlejning

Johannesburg er et meget godt udgangspunkt for udflugter med biludlejning. Byen er centralt beliggende mellem en række spændende steder, seværdigheder, kulturelle monumenter og nationalparker. Derudover har du en kort afstand til andre byer, der er et besøg værd og nemt kan nås med bil. Her er et udvalg af nogle af de mest populære forlystelser fra Johannesburg.

Tre elefanter i Kruger Park.

Kruger National Park – En af Afrikas bedste safari parker

Kruger Park er en af Afrikas mest berømte, og også blandt de største og mest populære safari parker på kontinentet. Her får du gode chancer for at komme til at sealle de såkaldte “Five Store”,det vil sige løve, elefant, næsehorn, leopard og bøffel, samt mange andre store dyrearter. Selv om det er muligt at bestille dagsture starter i Johannesburg, anbefales det at rejse til parken og starte safari derfra. En eller to nætter vil give langt større fordel, end en kort dagstur, hvor det meste af tiden går til transport til parken. Kruger Park bør opleves både om morgenen, når dyrene søger floden at drikke, og om aftenen, når solen går ned i det majestætiske landskab.

  • Der er mange lejre og safari hoteller støder op til Krugerparken. Parken er også stor, så afstandene vil variere meget.
  • Fra Johannesburg til Malelane og Crocodile River områder, hvor flere af de bedste hoteller er placeret, er det omkring 405 kilometer. Køretiden uden stop bliver normalt omkring 4 timer og 20 minutter.

Menneskehedens vugge – Besøg menneskehedens vugge

I Guateng-provinsen, lige nord for Johannesburg, er der et område med udgravninger, hvor mange spor af nogle af de første mennesker på Jordener blevet fundet. Menneskehedens Vugge er nok ikke en særlig præcis beskrivelse, for der er andre opdagelser i Afrika, der er ældre. Ikke desto mindre er dette et meget interessant sted for dem, der ønsker at vide mere om vores rødder. Fundene er hovedsageligt fra huleformationer i Guateng, såsom Sterkfontein Caves. Blandt andet findes et fossil af den menneskelige art Australopithecus Africanus, der er omkring 2,3 millioner år gammel. I Sterkfontein udstilles fundene i et separat center, hvor du også kan få guidede ture ned i hulerne.

  • Fra centrum af Johannesburg til besøgscentret i Sterkfontein er det omkring 63 kilometer. Køretiden ved normal trafik er ca. 1 time.
Pretoria kaldes også Jacaranda City bruges på folkemunden. Det kommer fra det faktum, at overalt i Pretoria der er dejlige Jacaranda buske, med lilla blomster dekorere op i gaderne.

Pretoria – Den administrative hovedstad i Sydafrika

I Sydafrika er der teknisk tre hovedstæder, Cape Town, Bloemfontein og Pretoria hhv. Sidstnævnte fungerer som landets administrative centrum. Byen er meget smuk, og er domineret af imponerende og monumentale bygninger, stærktplaceret i grønne omgivelser. Pretoria kaldes også Tshwane i Bantu sprog, samt jacaranda by, der anvendes i den fælles mund. Sidst, fordi overalt i Pretoria, smukke Jacaranda buskevokse – med lilla blomster dekorere op i gaderne. I Pretoria finder du også mange spændende monumenter, museer, kulturcentre og andre seværdigheder.

  • Det er ikke mere end omkring 60 kilometer mellem centrum af Johannesburg og Pretoria. Det meste af strækningen kører på motorvejen, og du bruger normalt 45 minutter på kørslen.
På Adventures With Elephants får du en unik oplevelse med elefanterne.

Eventyr med elefanter – Unikt møde med elefanter

Hvis du tager en forholdsvis kort køretur med biludlejning nord fra Johannesburg, mod Kruger Park, vil du passere byen Bela-Bela, som er berømt for sit varme kildevand. I dette område finder du også en af Afrikas bedste natur- og dyreoplevelser. Eventyr med elefanter center er omskoling elefanter, der har problematisk adfærd, forskning og uddannelse, der fokuserer specifikt på den majestætiske dyr. De byder besøgende velkommen, der får et unikt møde med dyrene på gården. For eksempel kan du tage et bad med elefanterne,du kommer til at fodre dyrene, og du kan få dig en safari på bagsiden af en af elefanterne. I samme område finder du også en række lejre og hoteller, der arrangerer mere omfattende safarier.

  • Det er omkring 210 kilometer fra centrum af Johannesburg til lejren Adventures With Elephants. Du kører via Pretoria til byen Bela-Bela, og videre derfra mod Rooiberg. Uden at stoppe, vil drevet tage omkring 2 timer og 20 minutter.
Den kunstige sø Hartbeespoort Dam.

Hartbeespoort Dam – Ferieby ved foden af Magaliesburg-bjergene

Denne ferieby er en af flere små byer omkring den kunstige sø Hartbeespoort. Området har mange gode hoteller og andre overnatningsløsninger, samt tilbyder en række spændende oplevelser. Du vil finde flere golfbaner her, kan du leje en båd og tage ture på dammen, der er flere centre med vilde dyr, du kommer til at hilse, og der er især mange aktiviteter her, der er beregnet til familier. Blandt de mest populære aktiviteter er safari ture på hesteryg,besøg på slangeparken, besøg på elefantcentret og besøg i centrum, hvor der skal tage sig af forældreløse aber.

  • Fra Johannesburg til Hartbeespoort Dam er det omkring 85 kilometer. Du kører for det meste på en landevej, og turen vil tage omkring 1 time og 20 minutter.
Parkeringspladser i gaderne er markeret, men det anbefales at parkere på parkeringspladser med sikkerhed.

Parkering og trafik med biludlejning

I centrum af Johannesburg finder du mange sikre parkeringshuse og udendørs parkeringspladser. De fleste af disse har god sikkerhed, men der er noget mere at parkere her end langs gaderne. Parkeringspladser i gaderne er markeret, men her er ikke alle steder lige sikre. Kig efter parkeringspladser med sikkerhed. De fleste indkøbscentre er også gode muligheder for at sætte din udlejningsbil på. Bemærk venligst, at i indkøbscentrene er det almindeligt gratis parkering, hvis du kan fremvise en kvittering, som du har handlet inde i centrum.

Gaderne i Johannesburg betragtes som blandt de mest overbelastede i verden, kunomgået af Kairo og Cape Town. Ikke desto mindre er det normalt rart at komme der uden for myldretiden. Når folk skal til og fra arbejde er der ofte lange køer, og så er det normalt bedst at undgå at gå ind i trafikken.

Det anbefales, at du være ekstra forsigtig, når du kører i Sydafrika, selv om langt de fleste ikke oplever noget ubehageligt. Dørene til bilen skal være låst, og vinduerne lukket, især i byerne. Også forstå, hvilke områder og frakker du bør undgå.

Lufthavn

Den største lufthavn i Johannesburg kaldes O.R. Tambo International Airport. Det er både det afrikanske kontinent og det land, sydafrikanerne er størst, med over 21 millioner passagerer hvert år. Fordi lufthavnen er 1.700 meter overhavets overflade , og luften deraf er tyndere end i lavlandet, HAR HR Tambo Lufthavn en af verdens længste landingsbaner. Der er seks terminaler i lufthavnen. To af disse betjener internationale flyvninger (A1 og A2), og hvor du ender, afhænger af, hvilket flyselskab du ankommer med.

Tællerne af biludlejningsfirmaer er samlet i et separat område tæt på parkeringshuset, i stueetagen af hovedterminalen. eget område nært parkeringshuset Fra i dag finder du de største internationale virksomheder her, såsom Hertz, Avis, Thrifty og Europcar, samt 5-6 lokale og regionale aktører. Alle tællere er åbne 24 timer i døgnet.

  • O.R. Tambo International Airport ligger inden for johannesburgs bygrænser og ca. 20 km fra byens centrum. I normal trafik er køretiden ca. 25 minutter.
O.R. Tambo Lufthavn har en af verdens længste landingsbaner!