Billeje Johannesburg Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Johannesburg Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Johannesburg Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Johannesburg Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Johannesburg Lufthavn guide

Billeje Johannesburg Lufthavn

Biludlejning Johannesburg Lufthavn

Johannesburg Lufthavn (JNB), OR Tambo International Airport, der ligger 23 km uden for Sydafrikas hovedstad Johannesburg.Der er offentlig transport mellem Sydafrika og lufthavnen, men ifølge lufthavnens hjemmeside kan være en god idé at tage en taxa, hvis man ikke er kendt. Der er en række af biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service, nogle af dem er Avis, Europcar, Budget, Tempest Biludlejning Johannesburg, Sydafrika Biludlejning, Hertz, National Car Rental og Value Biludlejning.

I 2012 besøgte 18.681.458 passagerer, lufthavn, og er Afrikas travleste lufthavn med en kapacitet på 28 mio. Det er sæde for South African Airways og flere mindre flyselskaber. Fra lufthavnen er der fly til alle kontinenter. I forbindelse med verdensmesterskabet i fodbold i 2010, blev det renoveret.

Valget af spise og drikke steder er god og varieret. Her er taxi-free butikker og andre shopping muligheder.   Johannesburg Lufthavn har også kapel, moské, posthus, trådløst internet, sundhedspleje og bankvirksomhed. Der er flere hoteller i lufthavnen, både budget og fem-stjernede hoteller. The InterContinental Johannesburg OR Tambo Airport Hotel har fremragende konferencefaciliteter.

Menu