Billeje Fish Hoek

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fish Hoek

Find den bedste pris på biludlejning i Fish Hoek ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fish Hoek. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fish Hoek guide

Billeje Fish Hoek
Biludlejning Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) er en lille kystby i den østlige ende af Fish Hoek Valley i False Bay – 30 km fra Cape Town, Fish Hoek, der i dag er officielt et kvarter i.Befolkningen er omkring 16.000 (2010). De traditionelle levebrød i Fish Hoek er – som navnet antyder – relateret til fiskeri, men i sidste ende det er turisme, der er blevet dominerende. Byen tiltrækker turister særligt interesserede i surfing, sejlsport og kajak – men også blandt “almindelige” svømmere er Fish Hoek populære.

Hollandske nybyggere (Boers) ankom i byen i 1652 og tvang de oprindelige locals væk. Alligevel har byen en hollandsk touch.

Indtil for få år siden var det ikke muligt at købe alkohol i Fish Hoek. Alligevel er det umuligt at købe alkohol i butikker, men som et resultat, investeringer i turisme nu tjener alkohol i byens barer og restauranter.

Stranden i Fish Hoek er ca. 1,5 km lang og er placeret i bugten (False Bay) beskytter mod de stærke strømme ud. Men der er grænser for, hvor langt fra kysten, kan du svømme, og et stort antal af livvagter passer, at badende forbliver inden for sikkerhedszonen.

Hvis du ønsker en ændring fra havet og stranden, mens i Fish Hoek, en tur til de anbefalede bjergene nær byen. Der er en række interessante sandsten og kalksten huler.

Den nærmeste lufthavn er Cape Town International Airport, der ligger 35 miles nordøst for Fish Hoek.