Billeje Hobart

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Australien
  4. chevron_right
  5. Billeje Hobart

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hobart

Find den bedste pris på biludlejning i Hobart ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hobart. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hobart guide

Billeje Hobart
Biludlejning Hobart

Hobart er sæde og den mest folkerige by i østat Tasmanien. Det blev grundlagt i 1803 som en straffekoloni og er den ældste by i Australien efter Sydney.I 2011 havde byen en befolkning på 211.656 indbyggere. Tasmanien ligger 240 km sydøst for det australske kontinent ved mundingen af ​​Derwent-floden ved foden af ​​Mt Wellington Mountains.

Byen er det økonomiske og administrative centrum af øen staten Tasmanien og er også en stor havneby, blandt andre skibe på vej til Antarktis.

Lonely Planet har sat Hobart på listen over 10 anbefalede rejsemål i 2013. Hobart er berømt Salamanca Market, som vil være Australiens bedste udendørs marked, store shopping og skaldyr. December er en stor måned at besøge med mange førjulsaktiviteter og markeder. I slutningen af ​​december og begyndelsen af ​​januar hvert år afholdt Smag Festival. En anden berømt festival er musikfestival Mona Foma også afholdt i sommeren januar måned.

Uden for byen Coal River Valley er vinproduktion. Tasmania køligt klima (gennemsnitlig temperatur på 16 grader) giver gode betingelser for lette hvidvine, såsom riesling, sauvignon blanc, og punkt noir. Der er gode muligheder for at besøge vinfremstillingsvirksomheder for turister.

Hobart International Airport (HBA) er placeret 17 km fra byens centrum.