Billeje Kaunas

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Litauen
  4. chevron_right
  5. Billeje Kaunas

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kaunas

Find den bedste pris på biludlejning i Kaunas ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kaunas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kaunas guide

Billeje Kaunas
Biludlejning Kaunas

Kaunas er Litauens næststørste by, og det er centralt beliggende i det land, hvor floderne Neris og Nemunas flyde sammen.Dens befolkning er ca 364.000, og byen er en større transport hub – herunder med landets næststørste internationale lufthavn.

Kaunas blev grundlagt i 1000-og var i middelalderen både en travl kommercielle centrum og en strategisk vigtig fæstning. Byen har dog gennem historien været udsat for en række ødelæggende angreb – sidste gang i løbet af de 2 Verdenskrig. En periode (1920-1940) var Kaunas litauiske hovedstad.

De moderne Kaunas har fokuseret på kultur og uddannelse – og her er der landbrugets college, teknisk skole og flere offentlige skoler. Byen har også flere teatre, museer og teatre, samt en smuk og godt besøgte botanisk have.

Gennem centrum kører 2 km lang “Frihetsavenyen” (Laisves aleja), og i forlængelse heraf, finder vi den gamle bydel i “Arch Cathedral” og rådhuset fra midten af ​​1500-tallet (der er domineret af en elegant tårn). Mange af bygningerne i den gamle bydel, som ligger langs de smalle, maleriske gader, middelalderlige, og bydelen som helhed udgør den vigtigste attraktion i Kaunas.

Andre seværdigheder omfatter De to populære museer Vytautas den Store Military Museum, der har til huse i en bygning i art deco-stil, og den litauiske Sports museum.

Den nærmeste lufthavn er Kaunas International Airport, der ligger 15 km nordøst for byen.