Billeje Kimberley

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kimberley

Find den bedste pris på biludlejning i Kimberley ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kimberley. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kimberley guide

Billeje Kimberley
Biludlejning Kimberley

Kimberley er hovedstaden i den sydafrikanske provins Northern Cape, som ligger omkring 450 km sydvest for Johannesburg.Byen har omkring 210.000 indbyggere (2011), og beskrives ofte som verdens “diamant hovedstad”.

Kimberley blev grundlagt som en mineby i 1871 – efter at det blev fundet to gigantiske diamanter i området. Der var derefter en diamant rush, da en række eventyrere strømmede til. Briterne var hurtige til bilag området, og de dannede den britiske koloni Griqualand West – til stor ærgrelse for de Boers, der havde boet der i flere generationer.

Diamond rush varede indtil 1914, og i årenes løb havde diamant jægere gravede den dybeste mineskakt – Big Hole. Dybden af ​​de vigtigste søgen er 400 meter.

Selvom rush således er længst forbi, er det stadig tager diamant produktion i Kimberley – og det historie forbindelse med minedrift historie af byens førende attraktion.

Mines har i dag status som et museum – og i forhold til det store hul er et restaureret kaserne fra Pioneer dage og smed De Beers hus. Det er også muligt – de fleste af curios og spænding – at købe licens til at grave ind i den gamle mine. Måske kan du, hvis du er heldig, stadig finde en lille diamant.

Den nærmeste lufthavn er Kimberley Airport, der ligger 9 miles syd for centrum.