Billeje Kokkola

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Finland
  4. chevron_right
  5. Billeje Kokkola

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kokkola

Find den bedste pris på biludlejning i Kokkola ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kokkola. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kokkola guide

Billeje Kokkola
Biludlejning Kokkola

Kokkola (Kokkola på svensk) er en by og kommune i Finland. Byen ligger i det vestlige Finland og er en del af det centrale Ostrobothnia region med en befolkning på 46 714 (2012) indbyggere.

Kokkola blev grundlagt i 1620 af Gustav II Adolf. Oprindeligt en kommerciel og skibsfart, men i 1900-tallet branchen fortsatte sit præg på byens forretnings-og skabte en betydelig befolkningstilvækst. Byen er i dag et administrativt, kulturelle og økonomiske centrum af Mellersta Ostrobothnia region.

Kokkola er en tosproget kommune, og cirka en femtedel er svensktalende. Der er en færgeforbindelse til Skelleftehamn Sverige.Byen er ellers det nordligste kommune i Finland med en betydelig andel af svenske højttalere.

En attraktion i Kokkola er det gamle Neristan med træhuse i byens centrum. Det er dejligt at opleve den til fods. Mange turister tage en bådtur med M / S Jenny at besøge fyrtårnet på øen Tanker. På Kaarlela Kirkonmäki lokalhistorisk museum kan man være bekendt med de lokale byggeskik og traditioner.

En af de ældste bygninger i byen er kirken fra 1550, og i sommeren er der gratis koncerter afholdes her.En anden historisk bygning er Pedagogio, en skole fra 1696. Arten museum Kieppi har samlinger af næsten alle finske fugl og pattedyrarter.

Badelandet VesiVeijari er et paradis for hele familien med 12 forskellige puljer, vandrutsjebaner, boblebade, saunaer mm. Om sommeren er der også en opvarmet udendørs swimmingpool og en 80 m lang vandrutschebane.

Lufthavn Kokkola-Pietarsaari Lufthavn ligger 19 km fra byens centrum.