Billeje Malta Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Malta Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Malta Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Malta Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Malta Lufthavn guide

Billeje Malta Lufthavn

Biludlejning Malta Lufthavn

Malta International Airport (MLA) – lokalt ofte kaldet “Luqa” – ligger 5 km sydvest for centrum af Maltas hovedstad Valletta. Lufthavnen er base for Air Malta og Ryanair. Det er Maltas eneste lufthavn, og det har en terminalbygning. Lufthavnen betjener omkring 3,5 millioner passagerer årligt.

Fra Malta Lufthavn mange flyselskaber har regelmæssige afgange til mange destinationer i hele Europa og Nordafrika. For eksempel bemærkede det, at Ryanair flyver til Malta International Airport fra Oslo ( Gardermoen ), SAS flyver fra Stockholm (Arlanda) og Jettime fra Billund i Danmark.

For at komme fra lufthavnen til Valletta by eller andre destinationer i Malta, kan man tage en bus eller taxi.Hvis du ønsker at leje en bil at komme rundt på egen hånd i Malta, at kendte internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen kontorer – herunderAvis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National og Thrifty. Det er vigtigt at huske, at kører i venstre i Malta.

Der er en nyttig udvalg af butikker, snackbarer og cafeer i terminalbygningen, men ingen restauranter. Ellers lufthavnen tilbyder banktjenester som valutaveksling og pengeautomater.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men valget er godt inden for en rimelig afstand fra lufthavnsområdet. Den nærmeste er den Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien og Hilton Malta.

Menu