Billeje Nagasaki

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Japan
  4. chevron_right
  5. Billeje Nagasaki

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nagasaki

Find den bedste pris på biludlejning i Nagasaki ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nagasaki. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nagasaki guide

Billeje Nagasaki
Biludlejning Nagasaki

Nagasaki er placeret på den sydvestlige kyst af øen Kyushu, og er hovedstad i præfekturet af samme navn. Nagasaki har over 450.000 indbyggere (2006), og er først og fremmest en vigtig havn og industri by – hvor forfatteren er begge del tung industri, skibsværfter og fiskeforarbejdningsvirksomheder. Byen har sin egen universitet og er også katolsk bispedømme.

Nagasaki har haft byen status siden 1568, og var en smule over 200 år (1639-1859) var den eneste japanske havneby, der var åben for handel med Kina og Holland.

Den Nagasaki ellers bedst kendt, efter at have været udsat for en af de to atombomber kastet over Japan i august 1945 (de andre faldt som bekendt, over Hiroshima).Dette forårsagede enorme ødelæggelser. Næsten 40.000 mennesker blev dræbt og lige så mange såret. Mere end en tredjedel af byen var i ruiner.

Nagasaki blev fuldstændig genopbygget efter krigen, men med store forandringer. Nogle af murbrokkerne blev efterladt som mindesmærker, og i forhold til nogen af ​​disse blev bygget sin egen atombombe museum. Der er i øjeblikket blandt byens mest besøgte attraktioner. Inde i brudte Urami katedralen var leder af en Maria fundet Form. Denne blev senere monteret på en ny form, og   i 2005 – 60-årsdagen for atombomben – læg dem i et kapel på den genopbyggede katedral.Kapellet er navngivet “Vor Frue af atombomben.”

Andre attraktioner omfatter Nagasaki Clover Garden med dens smukke trapper, damme og springvand. Det er placeret på en bjergskråning syd for centrum. Eller du kan tage svævebanen op til 333-meter høje bjerg Inasa-Yama, og få en fantastisk udsigt over Nagasaki og de omkringliggende områder. Desuden wharf distrikt Dejima Wharf er et besøg værd. Det var oprindeligt en hollandsk handelsstation, men i dag er der en bred vifte af restauranter, barer, gallerier og butikker.

Den nærmeste lufthavn er Nagasaki Airport, der ligger 18 miles nordvest for downtown.