Billeje Palanga

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Litauen
  4. chevron_right
  5. Billeje Palanga

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Palanga

Find den bedste pris på biludlejning i Palanga ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Palanga. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Palanga guide

Billeje Palanga

Biludlejning Palanga

Kystbyen Palanga ligger vest for Litauen – lidt nord for Klaipeda – og har omkring 20.000 indbyggere (2011).Palanga er en af ​​Litauens mest besøgte turistmål, især for dem, der søger sol, hav og strand ferie. Palanga består af fem tidligere mindre fiskerlejer, der er blevet slået sammen til en by. Der er mange hoteller og flere campingpladser i og omkring byen.

Forretning er primært baseret på turisme. Hertil kommer,. En forholdsvis stor olieterminal Butingė Palanga Litauen kaldes ofte “sommer kapital”. Bygningerne er koncentreret langs en to kilometer lange hovedgade, der løber inde i landet fra en mole strækker sig ud i Østersøen. Stranden –   som er 25 kilometer lang – betragtes af mange som den bedste litauisk.En del af stranden er mærket med “Blå Flag”, som indikerer rent vand og sikre farvande.

Den mest attraktive del af stranden ligger i nærheden af ​​Botanisk Have, som ofte er vært for koncerter og strand fester for unge – især om sommeren.

For andre steder i Palanga, nævnte byens rav museum. Dette er en populær turistdestination og beliggende i den smukke renæssanceslot “Tyszkiewicz” fra 1897. Også den katolske kirke St. Mary i 1906 – med sin 76 meter høje tårn –   er en af byens seværdigheder.Desuden litauiske ældste apotek i centrum af byen Palanga, som blev etableret i midten af ​​1850’erne.

Palanga International Airport ligger 7 miles nord for centrum, er det Litauens tredjestørste lufthavn.

Menu