Billeje Port Elizabeth

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Port Elizabeth

Find den bedste pris på biludlejning i Port Elizabeth ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Port Elizabeth. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Port Elizabeth guide

Billeje Port Elizabeth
Biludlejning Port Elizabeth

Port Elizabeth ligger i den sydafrikanske provins Eastern Cape, specielt i Algoa Bay (Indiske Ocean), ca 700 km øst for Cape Town.Byen har 1,2 millioner indbyggere, herunder forstæder (2010).

Port Elizabeth er en af Sydafrikas vigtigste havne, og som supplement til indtægterne fra eksporten er signifikante, er turisme en vigtig industri.

Port Elizabeth blev grundlagt i 1820 af britiske bosættere – og byen blev opkaldt efter den første guvernør kone, Elizabeth. Briterne havde også været der før, og havde allerede i 1799 byggede et fort på stedet – “Fort Frederick”. Dette eksisterer stadig og er i øjeblikket en af ​​de største attraktioner.

Det havde dog været folk omkring Algoa Bay for hundreder af år. Også europæerne havde været der i slutningen af ​​1400-tallet – herunder den portugisiske opdagelsesrejsende Bartholomew Diaz og Vasco da Gama.

En af de mest populære attraktioner i Port Elizabeth, er de indbydende strande. Lidt uden for byen, finder vi også en berømt National Park – Addo Elephant National Park. Det blev grundlagt i 1931 som et fristed for de elleve resterende elefanter i området. Parken har vist sig at være meget indflydelsesrig i bestræbelserne på at forebygge udslettelse af elefanten befolkning og i dag huser mere end 450 personer – foruden en lang række andre pattedyr. Den oprindelige park er siden blevet udvidet til at omfatte Woody Cape Nature Reserve, såsom omfatter St. Croix og Bird Island – hvor der er et rigt fugleliv.

Den nærmeste lufthavn er Port Elizabeth Airport, der ligger 11 km sydøst for centrum.