Billeje Reykjavik

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Island
  4. chevron_right
  5. Billeje Reykjavik

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Reykjavik

Find den bedste pris på biludlejning i Reykjavik ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Reykjavik. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Reykjavik guide

Billeje Reykjavik

Biludlejning Reykjavik

Reykjavik, Islands hovedstad, ligger på halvøen Seltjarnarnes leder af Faxaflói. Byen er også Islands kulturelle og finansielle centrum – og også den vigtigste havneby på øen. Over 60% af befolkningen Island bor i hovedstaden, som har en befolkning på omkring 120.000 (2010).Byen daterer sig tilbage til slutningen af ​​800’erne, men så sent som i 1801 befolkningen var kun ca. 600.

Blandt attraktionerne er dens moderne Hallgrimskirkja, som er Islands største kirke og den helt nye koncertsal og operahus Harpa (indviet i 2011). Også Perlan – den originale vandtårn, der i 1991 blev omdannet til en restaurant og museum, skal nævnes. Toppen er dækket med en glaskugle, og her er der en fantastisk udsigt over byen. Ellers Altinget, Islands parlament bygning fra 1881, et populært turistmål. Også det nationale museum og kulturcenter (hvor der er en spændende samling af håndskrift) er et besøg værd.

Den største shoppinggade Laugavegur Raykjavik er, og du har brug for nogle specielle rekreation, bør man tage en tur til Nauthólsvík langt syd for byen, verdens eneste opvarmede kysten.

Landets næststørste lufthavn – Reykjavík lufthavn – det vigtigste lufthavn for indenrigstrafikken, mens hovedparten af den internationale trafik går fra Keflavik Lufthavn, hvilket er ca. 40 km sydvest for hovedstaden.

Menu