Billeje Reykjavik

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Island
 4. chevron_right
 5. Billeje Reykjavik

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Reykjavik

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Reykjavik fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Reykjavik gennem os.

Reykjavik-guide

Bilutleie Reykjavik
Reykjavik Biludlejning

Reykjavík, Islands hovedstad,ligger på halvøen Seltjarnarnes i hjertet af Faxaflói. Byen er også Islands kulturelle og økonomiske centrum – og også den vigtigste havneby på øen. Mere end 60% af Islands befolkning bor i hovedstaden, som har en befolkning på omkring 120.000 (2010). Byens historie går tilbage til slutningen af 1800-tallet, men så sent som i 1801 var befolkningen kun omkring 100.000. 600.

Attraktioner

Attraktionerne omfatter den moderne Hallgrimskirkja Kirke, Islands største kirke og det nye Harpa Koncert- og Operahus (indviet i 2011). Også Perlan – et originalt vandtårn, der i 1991 blev omdannet til en restaurant og museum, skal nævnes. Toppen er dækket med en glaskugle, og herfra er der en fantastisk udsigt over byen. Ellers er Alltinget, Islands parlamentsbygning fra 1881,et populært boende. Nationalmuseet og Kulturhuset (hvor der er en spændende håndskriftssamling) er også et besøg værd.

Den største shoppinggade i Reykjavik er Laugavegur, og hvis du har brug for nogle særlige rekreation, bør man tage en tur til Nauthólsvik i langt syd for byen, verdens eneste opvarmede havstrand.

Hallgrimskirkja med nordlyset over himlen.

Udforsk Reykjavik med biludlejning

Island er et fantastisk land at udforske med biludlejning. Uanset hvor du kører, vil du være omgivet af det magiske landskab, der kendetegner Saga Island. De fleste turister vælger at gå der om sommeren, men flere og flere mennesker ankommer til Island i den periode, hvor nordlyset er mest aktive. De mest populære seværdigheder er relativt tæt på Reykjavik, og langs øens sydside. Her er et par forslag til de bedste forlystelser fra den islandske hovedstad.

The Blue Laguene er landets mest berømte geotermiske bad og spa.

Den Blå Lagune – Her er det badet hele året rundt

De fleste mennesker, der har været i Island har besøgt landets mest berømte geotermiske bade og spa. Den Blå Lagune ligger kun en kort køretur fra Reykjavik, nær byen Grindavik på den sydvestlige side af Reykjanes-halvøen. Det varme vand kommer fra det nærliggende Svartsengi-kraftværk. Der produceres energi ved at pumpe opvarmet vand op fra den vulkanske jord, før den ender som badevand for turister og islændinge. Den hvide snit i skyldes det faktum, at det indeholder en masse siliciumdioxid, ud over det faktum, at vandet også er rig på salte og alger. Dette bør angiveligt have gode terapeutiske virkninger. Det luksuriøse spa-hotel ved lagunen er også åbent for besøgende, der ikke bor der, men du vil ikke få lov til at komme i det dejlige vand uden at bestille på forhånd.

 • Fra Reykjavik til hotellet og spa-centret i den blå lagune er der knap 50 kilometer til. Med biludlejning tager turen ikke mere end 45 minutter.
Geyser – verdens ældste aktive gejser.

Geyser – Verdens ældste vandsøjle

I Haukadalur på Island, en ikke så lang køretur fra Reykjavik, kan du opleve verdens ældste gejser, der stadig er aktiv. Det varme vand placeret i den vulkanske jorden lejlighedsvis bryder ud,og sendes op i luften som en søjle. Hvor ofte dette sker, og hvor højt søjlen af vand og damp når, afhænger af mange geologiske faktorer. Geyser i Island har været inaktiv mange gange og har i øjeblikket uregelmæssige udbrud. I nærheden er gejser Strokkur, som er langt mere aktiv og har udbrud fire til otte minutter fra hinanden. Søjlen når 20 meter og eret spektakulært syn, du bør få med dig, når du er i Reykjavik. Drevet i bil til Haukadalur er i sig selv umagen værd. Du bevæger dig gennem et smukt landskab og passerer det imponerende Gullfossen vandfald på vejen.

 • Det er omkring 105 kilometer fra Reykjavik til Geysir, hvis du kører den hurtigste vej via Þingvallavatn. Køretiden vil derefter være omkring 1 time og 30 minutter.

Vík í Mýrdal – Hyggelig landsby på sydkysten

I denne lille islandske landsby er der kun omkring 300 indbyggere. Stedet er stadig ret overbelastet, da Vík betragtes som en af landets vigtigste seværdigheder. Landskabet i området er unikt. På strandene er der sort sand, der vidner om, at Island har haft betydeligt mere vulkansk aktivitet end i dag. På kysten og ud i havet, flere sten søjler holde op og give en trol-lignende føler. Søjlerne dannes, når det vilde hav udhuler sedimenterne. Ud over mange gode naturoplevelser kan du nyde ridning i Vík, hvalsafari, kaste dig ind i zip-line,prøve paragliding, udforske hulerog meget mere. hvalsafari Der er også flere hyggelige spisesteder og indkvarteringer i landsbyen. Vejen til Vík tager dig forbi flere andre hyggelige landsbyer, der også er værd at stoppe.

 • Fra Reykjavik til Vík er der 186 kilometer. Uden at stoppe, vil drevet tage omkring 2 timer og 20 minutter.
Vík har et spændende landskab med den sorte strand og de store stensøjler i havet.
Jökulsárlón er Islands største gletsjersø ved Karnajökull-gletsjeren.

Jökulsárlón – Unik Bresjø for enden af Vatnajökull

Jökulsárlón er Islands største gletsjersø,og du finder den for enden af Europas største gletsjer,den velkendte Vatnajökull. Bresjøen er forholdsvis ny og opstod første gang i 1934. Siden da er den vokset betydeligt, efterhånden som gletsjeren smelter støt. På lang sigt kan Jökulsárlón forventes at ende som en fjord, når gletsjervandet når det nærliggende hav. På stedet finder du et veldrevet besøgscenter, hvor dukan bestille guidede ture på gletscheren og på gletschersøen. Turene på havet i amfibiebåde er spændende, og hvis du er heldig, vil du opleve naturens kræfter, når gletsjeren kalve. Centret har også en dejlig café åben hele året rundt. Hvis du tager drevet fra Reykjavik, passerer du vík í Mýrdal, når du skal til Islands største gletschersø.

 • Fra Reykjavik til Jökulsárlón kører du ca. 380 kilometer langs øens sydside. Uden stop undervejs tager drevet ca. 4 timer og 45 minutter.
Seljalandsfoss har et vandfald på omkring 60 meter.

Seljalandsfoss – Gå bag vandfaldet og oplev naturens kræfter

Der er flere smukke vandfald i Island, og Seljelandsfossen er blandt de mest besøgte. Dette er fordi det er relativt tæt på Reykjavik, og at det giver en meget flot naturoplevelse. Det ligger også langs Hringvegur, hovedvejen, der løber rundt om Islands kyst, og tager dig forbi mange af de andre populære seværdigheder og landsbyer på øens sydside. Faldet af vandfaldet er omkring 60 meter. Det giver et spektakulært og smukt indtryk, og er meget udbredt som en illustration i bøger og på postkort. Noget, der gør dit besøg her ekstra eventyrlystne er, at du kan gå til fods på bagsiden af vandfaldet. Hvis du vil se flere vandfald i området, kan du slentre videre til Gljufrabui, som ligger lige bag Seljalandsfoss. Et par kilometer længere langs vejen mod Vík í Mýrdal kan du også fange det storslåede Skóga vandfald.

 • Fra centrum af Reykjavik til Seljalandsfoss er det omkring 127 kilometer. Normalt vil du bruge omkring 1 time og 45 minutter på drevet.
I Reykjaviks gader er det gratis at parkere alle dage efter kl.

Parkering og trafik med biludlejning

I Reykjaviks gader er det gratis at parkerealle dage efter kl. Søndage er helt gratis. Byen er opdelt i fire zoner, og selvfølgelig er gebyret højest i den zone, der er mest centralt. Uden for de fire zoner kan du parkere uden at skulle betale et gebyr. Husk, at hvis parkeringspladsen er opladet, vil det være godt afmærket med en stor P,og hvad tid gælder. Bemærk venligst, at de fleste parkeringspladser er udstyret med salgsautomater, der accepterer både kort og kontanter,men nogle steder finder du kun gamle parkometre. På parkometrs kan du kun betale med mønter. Der er også en række parkeringshuse i byens centrum,samt parkering på de største hoteller.

Det er nemt og ligetil at køre billeje i centrum af Reykjavik. Trafikken er ikke særlig tæt i den relativt lille by. Husk, at det inderste felt i rundkørsler har ret til afkørsel, hvis rundkørslen har to baner. I Island er dette det modsatte end i de fleste andre lande. Det er også nemt at køre andre steder i Island, men du vil ikke finde mange strækninger af motorvejen. De fleste ruter kører på velholdte veje, med kun én vognbane i hver retning. Nogle steder kan du ønsker at ramme grusveje.

 • Hvis du er i landet om vinteren og ønsker at udforske med en biludlejning, anbefales det, at du holder øje med vejrudsigterne. Der er tidspunkter, hvor vejene bliver ufremkommelige, hvis der er tungt snefald.

Lufthavn

Keflavik International Airport er den største lufthavn for Reykjavik, og på islandsk kaldes det Keflavíkurflugvöllur. Icelandair er baseret på Keflavik,og stort set alle flyvninger til og fra lufthavnen er internationale. Det begrænsede udbud af indenrigsflyvninger i Island bruger for det meste Reykjavik Lufthavn, der ligger lige uden for byens centrum.

Keflavik er ikke særlig stor, og du vil nemt finde de virksomheder, der tilbyder biludlejning der. Fra i dag er Avis, Budget, Hertz og Europcar repræsenteret i lufthavnen. Alle fire virksomheder har deres skriveborde samlet i ankomsthallen i terminalbygningen. De parkeringspladser, hvor bilerne er placeret, er tæt på, og du behøver ikke transport for at nå frem til det køretøj, du lejer.

 • Keflavik Lufthavn ligger på forageren vest for Reykjavik, lige ved siden af den lille by Reykjanesbær. Strækningen er omkring 50 kilometer lang og køres på en motorvej. Normalt vil du bruge 40 minutter på drevet.