Billeje Rhodos Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Rhodos Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Rhodos Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rhodos Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rhodos Lufthavn guide

Billeje Rhodos Lufthavn
Biludlejning Rhodos Lufthavn

Rhodes International Airport (RHO) er placeret på den vestlige kyst af den græske ø Rhodos i Det Ægæiske Hav – omkring 14 miles sydvest for Rhodos by.Dette er den 4. travleste lufthavn i Grækenland, der tjener omkring 3,6 millioner rejsende om året.

Rhodos Lufthavn har stor chartertrafik i sommermånederne samt direkte ruter til det græske fastland hele året. Flyselskaber Olympic Airways og Aegean Airlines flyver på indenrigsflyvninger, og mere end 80 flyselskaber har sæsonbestemte fly til næsten alle lande i Europa og Mellemøsten.

Rhodos Lufthavn åbnede i 1977 og i øjeblikket har to terminalbygningerne. Faciliteter for rejsende omfatter restauranter / caféer, butikker (herunder toldfri butik), kiosk og ATM. Der er hoteller i nærheden af ​​lufthavnen.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Rhodos, kan man tage en taxa eller bus. Hvis du ønsker at leje en bil i Rhodes, hele 8 biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder de internationale aktører som Avis, Hertz, Budget og Sixt.