Billeje Santorini

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Santorini

Sammenlign priser og finde billig biludlejning på Santorini fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Santorini gennem os.

Santorini-guide

På græsk er Thira det officielle navn santorini, og på klassisk græsk øen Thera. Men navnet Santorini blev brugt, da det latinske imperium regerede i dette område, og bruges i øjeblikket mest i en international sammenhæng.

Santorini selv er formet som en halvmåne, og opstod som følge af en af de største vulkanudbrud i historien. Dette menes at have fundet sted omkring 3.600 år siden. Udbruddet sandsynligvis førte til udryddelsen af det minoiske folk, der boede her på det tidspunkt, og det menes, at denne begivenhed er oprindelsen af myten om Atlantis.

I dag er Santorini et af de mest populære feriemål på de græske øer. Der bor ikke mere end 16.000 indbyggere her, men øen byder velkommen til næsten 2 millioner turister hvert år. Turisme er også den vigtigste industri i Santorini,efterfulgt af vinfremstilling og landbrug.

Der bor ikke mere end 16.000 indbyggere her, men øen byder velkommen til næsten 2 millioner turister hvert år.

Attraktioner

På Santorini kan du afprøve en lidt usædvanlig taxa – æsel-taxi.

Der er flere smukke små byer i Santorini, hvor du vil finde gode restauranter, natklubber, caféer og barer, og hvor der er et bestemt shoppingtilbud. Maden traditioner er typiske græske og naturligvis fokuseret på fisk og skaldyr. Santorinis ashy jord betyder, at flere af de grøntsager og frugter, der dyrkes her, er meget velsmagende, og øens landmænd er især stolte af deres unikke tomater.

Seværdighederne er i høj grad fokuseret på øens vulkanske historie. Du vil finde ruiner af den gamle civilisation, der eksisterede på Santorini og mange af de fineste naturfænomener stammer fra vulkanudbrud.

Selv om det også kan være livlig i Santorini, øen er mest forbundet med romantiske helligdage, familieferier og er et sted, de fleste mennesker finder ro. Øen er blevet stemt som en af de bedste feriesteder i Europa.

Udforsk Santorini med biludlejning

At have en udlejningsbil i Santorini er ikke en dum idé. Selv om øen er ret lille, tilbyder den mange populære steder værd at gøre deres vej rundt. Offentlig transport er dog ikke særlig god, og bil er normalt det bedste transportmiddel. Her er et lille udvalg af seværdigheder, som du måske overvejer at besøge på den smukke vulkanø.

Afstande og køretid i Santorini

Santorini er længst kun ca. 17 kilometer lang i køen. Den længste strækning, du kan køre, tager kun 40 minutter. Køreafstanden til og fra lufthavnen eller til steder, du vil besøge, når du er der, vil derfor være kort og komfortabel, uanset hvor dit hotel ligger.

Thera har flere ruiner fra blandt andet hjem og templer.

Den gamle by Thera – Minoisk Civilisation

Apropos den gamle by Thera, drejer det sig om ruiner fra hjem, templer, markeder og lignende, der var her, da den minoiske civilisation boede på øen. Dette var i bronzealderen, og hele bosættelsen blev ødelagt i et vulkanudbrud, der fandt sted omkring 1600 år f.Kr. Det menes, at Thera kan have været inspiration til myten om Atlantis, det land, at den græske filosof Platon skrev om. Gæsterne kan besøge udgravningerne og besøge det arkæologiske museum på øen for at lære mere om Santorinis historie.

Sandet er farvet mørkt på grund af den vulkanske aske, der spredte sig i regionen over 3.500 år siden.

Kamari Beach – Santorinis mest populære vulkanstrand

Denne strand er den mest populære på Santorini og er ikke for langt fra lufthavnen og den gamle by Thera. Sandet er farvet mørkt på grund af den vulkanske aske, der spredte sig i regionen for over 3.500 år siden og gør det blødt og behageligt at bosætte sig her. Selv om der normalt er mange mennesker, der kommer her, er der masser af plads til alle. Der er også god rengøring på Kamari Beach, som giver stranden det blå flag. Kamari Beach er over 5 km lang med liggestole og aktiviteter overalt. De traditionelle græske huse ligger på stranden. De fleste er spisemuligheder med private terrasser lige ved stranden.

Solnedgangen ved Oia giver en magisk atmosfære.

Oia – Det bedste sted at se solnedgangen

Landsbyen Oia ligger i den nordlige ende af Santorini, med bosættelser og udsigt over vulkanbjerget og bugten. Her er de traditionelle græske huse tæt på hinanden og klynge fra strandpromenaden op til toppen af klippen. I mellem husene er der smalle gader med små butikker, restauranter, caféer og barer. På toppen finder du nogle af santorinis bedste restauranter og flere spisemuligheder med terrasse. Udsigten er den bedste på øen. Her går folk for at nyde den hyggelige atmosfære og få et godt måltid, mens de ser den smukke solnedgang. Du vil finde et par museer i Oia, der er et besøg værd, nogle smukke kirker, vindmøller og ruinerne af en middelalderlig fæstning.

Red Beach – Unikt sanseindtryk

Red Beach på Santorini er helt unik på denne kant af kloden. De rødfarvede klipper dannes af lava, og det røde sand nedenfor er aflejringer derfra. Farverne på land giver en stor kontrast til det azurblåhav, hvilket gør stedet måske det mest fotograferede på øen. Det er muligt at solbade og bade her, men de fleste besøgende undgå dette. Området er ikke helt sikkert,og der er tidspunkter, hvor en lille masse falder fra klipperne. Red Bech er for det meste noget, du bør opleve for dit visuelle indtryk, når du er på Santorini. Der er parkering lige i nærheden og muligt at slentre til stranden via en sti, der løber mellem klipperne. Det er også populært at hoppe ombord på en af de både, der afgår fra landsbyerne i nærheden. At se stranden fra havet,især i solnedgangen, er en mindeværdig oplevelse.

Sandet er farvet mørkt på grund af den vulkanske aske, der spredte sig i regionen over 3.500 år siden.
Tårnet har samme navn som fiskerbyen, det er 10 meter højt og bygget i smukke hvide mursten.

Akrotiri – Det ældste fyrtårn i Grækenland

På Santorinis sydlige ende ligger den lille fiskerby Akrotiri. Kørsel længere derfra til øens sydlige spids, finder du en af de ældste fyrtårne i Grækenland. Tårnet har samme navn som fiskerbyen, det er 10 meter højt,og bygget i smukke hvide mursten. Det blev designet og bygget af et fransk firma i 1892. Den hvide murstensbygning i sig selv er et smukt syn. Ikke desto mindre er det primært den opfattelse, der gør folk vals her, når de besøger Santorini. Hvis du er romantisk anlagt og nyder at se solnedgangen, er fyrtårnet i Akrotiri lige så godt et valg som de komfortable terrasser i Oia. Du er velkommen til at stoppe ved de traditionelle restauranter beliggende i landsbyen Akrotiri, og langs vejen til fyret. Der serveres traditionelt frisk fisk og skaldyr, hvor der serveres frisk fisk og skaldyr.

I Santorini er parkering for det meste altid gratis.

Parkering og trafik med biludlejning

På Santorini er det for det meste altid gratis at parkere. Det er også nemt at finde steder at lægge væk bilen, måske med undtagelse af byerne Fira og Oia. Der bør du ikke parkere i nogle af hovedgaderne, men i stedet på afmærkede rum. Biler kan parkeres i de fleste gader, men kun så længe de ikke blokerer trafikken. Hvis du sætter bilen for langt ud på vejen, vil du risikere at få en bøde.

På Santorini er langt de fleste veje smalle. Som følge heraf kan især busser og lastbiler findes at være helt midt på vejen nogle steder. Selvom du er usandsynligt, at have nogen problemer, bør du køre roligt og være ekstra opmærksom på modkørende trafik. Også, være forsigtig, hvis du vil overhale andre biler. Kør også forsigtigt på grusvejene, som du finder en god del af på Santorini.

  • Det er populært at tage en færge til Santorinis naboøer og til fastlandet. Alle både afgår fra Santorini New Harbor på øens vestside. Der er en parkeringsplads, hvis du ønsker at rejse uden at tage din bil med dig.
  • Spørg biludlejningsfirmaet, før du tager din bil til en af de andre øer eller til fastlandet. Nogle virksomheder kræver, at bilen kun bruges på Santorini.
Santorini Lufthavn

Lufthavn

Lufthavnen i Santorini kaldes officielt Santorini (Thira) International Airport. Navnet Thira kommer fra det faktum, at den gamle by af samme navn er tæt på. Lufthavnen er ikke særlig stor, selv om det er det vigtigste for denne del af de græske øer. I alt er det omkring 2,4 millioner passagerer om året. Næsten al trafik er sæsonbestemt, med en klar vægt på charterflyvninger. Fra 2020 er Santorini Lufthavn blandt flere i Grækenland, der er fast besluttet på at blive udvidet og opgraderet.

Biludlejningsfirmaer er samlet i terminalbygningen, og tællerne er nemme at finde. Fra i dag vil du finde Sixt, Hertz, Thrifty, Avis og Budget repræsenteret her, samt et par græske udlejere. Parkeringspladsen, hvor din udlejningsbil ligger, ligger tæt på, og du behøver ikke transport der.