Billeje Skopelos

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Skopelos

Find den bedste pris på biludlejning i Skopelos ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Skopelos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Skopelos guide

Billeje Skopelos
Biludlejning Skopelos

Skopelos er den næststørste ø af Sporaderne, en gruppe af øer beliggende i Det Ægæiske Hav ud for østkysten af Grækenland.Befolkningen på øen er ca. 6000 (2010). Skopelos hører til præfekturet Magnesia, der ligger mellem de omkringliggende øer Skiathos og Alonissos.Skopelos er, ligesom resten af ​​Sporaderne, et populært turistmål – og hotel tilbud er bredt og varieret.

Den vigtigste by Skopelos har samme navn som øen, og det er smukt beliggende på øens nordøstlige kyst. Også den lille by Glossa og Loutraki havneby på den modsatte side af Skopelos blive nævnt. De er placeret tæt på hinanden (Glossa på en høj klippe over Loutraki).

Mange har sammenlignet karakteren af ​​Skopelos med det italienske landskab i Toscana, på grund af det grønne, bakkede terræn – såsom består af smukke olivenlunde, frugtbare sletter og spredte smågårder. Ellers er det også relativt høje bjerge på øen – hvor den allerhøjeste, Delhi, stiger 681 meter

Blandt øens attraktioner, i tillæg til de mange gode strande er et eksempel en række klostre og små kirker. Monastery “Kloster af den hellige Taxiarches (med en kirke fra 600 e.Kr.) er placeret lige uden for Glossa, og er et populært turistmål. Ellers kirken Agios Athanasios fra 1000-og den venetianske fæstning nævnt. Begge disse steder er i Skopelos Town.

Mange af scenerne i den berømte film “Mamma Mia!