Billeje Thassos

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Thassos

Find den bedste pris på biludlejning i Thassos ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Thassos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Thassos guide

Billeje Thassos
Biludlejning Thassos

Thassos (Thasos) er en populær græsk ø i det nordlige Ægæiske Hav, især ud for kysten i Thrakien landskab. Landskab af Thassos er ret kuperet, og de højeste tinder er over 1000 m Højeste tårne ​​Ypsario (1045 m). Thassos har et areal på 380 km2 og en befolkning på 14.000 (2010). Øens største by, også kaldet Thassos, opholder sig lige over 3.000 indbyggere.

Thassos har nogle landbrugs-og industriaktiviteter, hvor de vigtigste produkter er honning, oliven og vin. Desuden beskæftigede en del af øboere som fiskere, og at der er flere rige marmor miner der. Man føler, at der har været aktivitet på Thassos marmor siden oldtiden. Halvøen Aliki, som er beskyttet, kan du stadig se resterne af en gammel marmorbrud.

Ellers er det turisme, der er den vigtigste industri i Thassos. Blandt de vigtigste attraktioner er en række gode strande og flere klostre og maleriske landsbyer.

I Thassos Town er et interessant historisk museum, og ved siden af ​​det er en udgravning, hvor man kan se ruinerne af et byområde fra oldtiden. En sti fører herfra op til ruinerne af slottet “Akropolis” (ca. 500 f.Kr. Kr.) Og Temple “Athena” (ca. 600 e.Kr. Kr.), Der begge er beliggende på en bakke med en fantastisk udsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Kavala International Airport – “Megas Alexandros”, som ligger uden for byen Kavala på det græske fastland.Herfra kan du tage en færge ud til Thassos. Rejsetiden er 1 time.