Billeje Vilnius Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Vilnius Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Vilnius Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vilnius Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vilnius Lufthavn guide

Billeje Vilnius Lufthavn

Biludlejning Vilnius Lufthavn

Vilnius International Airport (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – er den største civile lufthavn i Litauen. Det ligger 7 km syd for Vilnius, hovedstaden i Litauen – og blev åbnet for trafik i 1944.

Lufthavnen har to terminaler – en fra 1954, der har en konkret “sovjetisk” design og moderne i 2007 med et areal på 17.000 m2. Det tjener næsten 1,4 millioner passagerer om året, og der er regelmæssige afgange herfra til en række europæiske destinationer, herunder til Oslo (norsk) og København (SAS).

Vilnius International Airport er relativt nemt, når det kommer udstyrede puplikumsfasiliteter, men du vil finde de vigtigste. Der er også flere restauranter og caféer, samt et lille udvalg af butikker. Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men tilbuddet i og omkring Vilnius er god.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Vilnius, kan man tage bussen eller en taxa. Hvis du ønsker at leje en bil, flere internationale biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt (foruden adskillige litauiske organer).

Menu