Billeje Vilnius

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Litauen
  4. chevron_right
  5. Billeje Vilnius

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Vilnius

Find den bedste pris på biludlejning i Vilnius ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vilnius. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vilnius guide

Billeje Vilnius
Biludlejning Vilnius

Vilnius er hovedstad i Litauen, ligger sydøstlige del af landet, på begge sider af floden Neris.Byen, der har 560.000 indbyggere (2010), ellers både en vigtig transport hub og en stor industriel center. Her er flere af landets vigtigste institutioner – herunder et universitet, der blev grundlagt tilbage i 1579.

Vilnius ‘historie går tilbage til 900-tallet, og i 1323 blev byen hovedstad i Litauen.Senere har byen ændret “ejere” mange gange. Det har været polsk, russisk, tysk og sovjetisk – indtil efter jerntæppet i 1991 var igen litauiske hovedstad.

Vilnius har en masse smuk arkitektur at vise – i forskellige stilarter. Den historiske bymidte – bestående af de 1500 fredede bygninger –   er et UNESCO World Heritage Site, og i 2009 Vilnius også “Den Europæiske Kulturhovedstad”.Lige uden for byen strækker sig en lille del af Struve Geodetic Arc, som også er et UNESCO World Heritage Site.

Blandt de historiske seværdigheder, vi finder sådan Ruinerne af Gediminas slot, beliggende på Castle Mountain i midten af ​​byen. Port Tower Ostra Brama er en rest af Vilnius ‘gamle fæstningsanlæg. Ellers den neoklassiske St. Stanislav-katedralen (1777-1801), og den sengotiske kirke St. Anna og St. Bernadin nævnt. Andre attraktioner omfatter Gediminas Slot og Cathedral Square, som symboliserer hovedstaden.

Af nyere attraktioner har indtil videre den eneste kendte skulptur af rock legende Frank Zappa nævnt. Det er lavet af den litauiske billedhugger Konstantin Bogdan, og blev afsløret i centrum af Vilnius i 1995.

Der er ellers en række teatre og andre kulturinstitutioner i Vilnius, herunder Den litauiske Opera og Ballet, Akademisk Theatre, State Youth Theatre, Den russiske Teater, litauiske folk teater og Keistuoliu teater. Opera i Vilnius kan føre sin historie tilbage til 1636. Vilinius byder også på mange interessante museer. Blandt disse er den litauiske nationale museum (grundlagt i 1855) og det nyåbnede Guggenheim Eremitage-museet, hvor man kan opleve mange unikke kunstværk.

I dag Vilnius er også en moderne by, der er kendt for sin gæstfrihed og et væld af restauranter og natklubber. Lidt off-center er en af ​​de største indkøbscentre i Nordeuropa.

Den nærmeste lufthavn er Vilnius International Airport, som ligger 7 km syd for byen.