Billeje Zakynthos

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zakynthos

Find den bedste pris på biludlejning i Zakynthos ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zakynthos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zakynthos guide

Billeje Zakynthos
Biludlejning Zakynthos

Zakynthos er en ø i Det Ioniske Hav, der ligger ud for vestkysten af Grækenland (Og en del af øgruppen De Joniske Øer).Den vigtigste by af samme navn som øen, og det gør også præfekturet da Zakynthos er det administrative center for. Samlet set, øen er hjemsted for ca. 40.000 indbyggere, og dækker et areal på cirka 410 km2.

Folk har boet på Zakynthos siden stenalderen, og øen er nævnt i Iliaden og Odysseen, de vigtigste værker af den blinde oldtidsdikteren Homer. The Saint Dionysios af Zakynthos er øens største mæcen, født i 1546.

Der er kun få historiske steder på Zakynthos, som øen flere gange blevet ramt af ødelæggende jordskælv – sidste gang i 1953. Kun fire bygninger i Zakynthos by overlevede, og tre af dem er blandt øens turistattraktioner: St. Dionysos Cathedral, St. Nicholas Church og National Bank.

Ellers Zakynthos et populært turistmål for dykkere, og der er også flere smukke strande her. Øen er nok mest kendt for, er de store havskildpadder, der kommer her hvert år at lægge deres æg i sandet. Det betyder, at på nogle af strandene har indført visse restriktioner, herunder forbyde grave i sandet, og nogle strande har ikke adgang for offentligheden efter Time. 19. En unik attraktion i Navagio på den sydvestlige kyst er vraget af et gammelt smugler skib, som kun er tilgængelig fra havet.

Zakynthos Lufthavn er ca. 6 km syd for Zakynthos by.