Billeje Brisbane Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brisbane Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Brisbane Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brisbane Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brisbane Lufthavn guide

Billeje Brisbane Lufthavn
Biludlejning Brisbane Lufthavn

Brisbane Lufthavn (BNE) er placeret i den australske delstat Queensland – omkring 13 miles nordøst for Brisbane center.Lufthavnen har to terminaler, og er den 3 travleste – efter Melbourne og Sydney.Lufthavnen blev åbnet i 1988 og serverer cirka 20 millioner passagerer om året.

Fra 2011 er der direkte fly fra Brisbane Airport til 46 indenlandske destinationer og 32 internationale – med regelmæssige afgange til sådan Dubai, Hong Kong, Los Angeles og Singapore.

Der er god offentlig transport fra lufthavnen ind i byen, så kan du vælge mellem bus, tog (AirTrain) eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Brisbane berømte selskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty og Redspot i lufthavnen. Kørsel ind til byens centrum er omkring 20 til 30 min. – Afhængig af trafikken.

Brisbane Lufthavn har et bredt udvalg af butikker og spisesteder, og på begge terminaler er flere pengeautomater. Andre faciliteter i lufthavnen valutaveksling, udflugtsskranke, parkeringspladser og parkeringshuse. Støder op til lufthavnen, Novotel Brisbane Airport Hotel, hvis du har brug for indkvartering her.