Billeje Brisbane

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brisbane

Find den bedste pris på biludlejning i Brisbane ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brisbane. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brisbane guide

Billeje Brisbane
Biludlejning Brisbane

Brisbane ligger på den sydøstlige kyst af Australien ved floden Brisbane River, er og hovedstaden i staten Queensland.Brisbane er den 3. største by i Australien efter Sydney og Melbourne, og har omkring 2 millioner indbyggere (2009).

Det omkringliggende Brisbane er præget af alluviale sletter og bakker, og det højeste punkt er bjerget Mount Coot-tha, som måler 287 meter Brisbane har et subtropisk klima med varme, fugtige somre og tørre og milde vintre. Januar er den varmeste måned med en gennemsnitlig temperatur på 25 grader C.

Brisbane er et populært turistmål, med 4,6 millioner årlige besøgende fra ind-og udland. Nogle af de mest besøgte seværdigheder omfatter Bridge Story Bridge fra 1940 – som er en af ​​de ældste i Australien, China Town, Brisbane City Hall – City Hall fra 1930 med City History Museum, Art Gallery “Queensland Gallery of Modern Art” og South Bank Parklands – en stor rekreativt område ved floden med kunstig strand , pariserhjul, marked, restauranter og butikker.

Brisbane har også zoologiske – botanisk have og et planetarium. Nær byens sandstrande, der er også et paradis for surfere.

Byens internationale lufthavn – Brisbane Airport – ligger 20 miles nordøst for centrum.