Billeje Lappeenranta

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lappeenranta

Find den bedste pris på biludlejning i Lappeenranta ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lappeenranta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lappeenranta guide

Billeje Lappeenranta

Biludlejning Lappeenranta

Lappeenranta (Lappeenranta på svensk) er en finsk by og kommune i provinsen Sydkarelia, det sydøstlige Finland ca. 30 km fra grænsen til Rusland.Den har 72.000 indbyggere (2012).

Lappeenranta er en af ​​de mest besøgte byer i Finland. Lappeenranta er kendt som en sommer, især fordi det ligger ved Lake Saimaa. Takket være sin nærhed til Rusland, at antallet af russiske turister steget betydeligt i de senere år.

Byen er fra 1649 og var en garnison på Sveriges -Finlands østgrænse.Efter et slagtilfælde i 1741, hvor svenske tropper tabte til russerne, blev byen brændt. Byen tilhørte Rusland mellem 1743 og 1811.

Berømte turistattraktioner omfatter det gamle fort, med en lang række museer og cafeer. Den huser et to-dages kulturfestival i begyndelsen af ​​august. Havneområdet har flere restauranter og en fantastisk udsigt over den smukke sø og krydstogter til Vyborg og den nærliggende Saimaa kanalen. På det centrale marked kan smage lokale specialiteter. Byen har den ældste græsk-ortodokse kirke Finland fra 1785.City Hall, der er bygget i træ af Carl Ludwig Engel i 1829, er også et besøg værd.

Lufthavn Lappeenranta Airport ligger 3 km fra centrum.

Menu