Billeje Maarianhamina

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Maarianhamina

Find den bedste pris på biludlejning i Maarianhamina ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Maarianhamina. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Maarianhamina guide

Billeje Maarianhamina

Biludlejning Maarianhamina

Mariehamn (finsk: Maarianhamina) er Ålands hovedstad beliggende i den sydlige del af øen. Åland er en selvstændig, demilitariserede øhav tilhører Finland, der ligger mellem Sverige og Finland i Østersøen.Mariehamn ligger på hovedøen Fasta Åland er Ålands eneste by. Mariehamn har 11   286 (2012) indbyggere.Ud over finsk taler såvel som alle borgere svensk.

Mariehamn blev grundlagt i 1861 på det tidspunkt, Åland og resten af Finland var en del af Rusland.Byen er opkaldt efter hustruen til Zar Alexander II af Rusland, Maria Alexandrovna.

Mariehamn er en stor havneby og havde indtil Anden Verdenskrig en stor flåde af sejlskibe. Den østlige havn er en af ​​de travleste i Skandinavien. Der er færge til Helsinki og Turku på fastlandet, Stockholm og Kapellskar i Sverige og Tallinn i Estland.

Siden Åland uden for EU toldområdet er de gode taxfree muligheder. Tourist trafik er betydelig og gøre deres præg på byen, der har god indkvartering og spisemuligheder.

Mariehamn, flere bygninger tegnet af den finske arkitekt Lars Sonck, som flyttede til Åland som et barn. Bygninger tegnet af ham nævnes kirken Mariehamn (1927), den største bygning på Åland Maritime College (1927) og Halls (1939). Andre attraktioner omfatter Art Museum, museum skib Pommern og Åland maritime museum.

Mariehamn Airport ligger 3 km nord-vest for Mariehamn centrum.

Menu