Billeje Mykonos Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mykonos Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Mykonos Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mykonos Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mykonos Lufthavn guide

Billeje Mykonos Lufthavn

Biludlejning Mykonos Lufthavn

Den internationale lufthavn i Mykonos National Airport (JMK) er placeret på de græske turistøya Mykonos i Det Ægæiske Hav – 4 km sydøst for centrum af den største by “Chora” (også kaldet “Mykonos”).

Mykonos Lufthavn tjener cirka 350.000 rejsende om året. Det er fantastisk chartertrafikken på lufthavnen i sommersæsonen, og der er også regelmæssige indenrigsflyvninger herfra til sådan  Athen hele året.Flyselskaber Olympic Airlines og Aegean Airlines flyver på indenrigsruterne,.

Mykonos Lufthavn åbnede i 1971 og har en terminal bygning. Der er relativt få faciliteter til rejsende, men lufthavnen café, toldfri butik, Informationssektionen, Cash og kort-og langtidsparkering plads. Hertil kommer,. De internationale biludlejningsselskaber Avis, Hertz og Sixt kontorer i terminalbygningen

For at komme fra lufthavnen til Mykonos by (“Khóra”) kan bruge bus eller taxi transport. Nogle rejsearrangører tilbyder gratis shuttle transport fra lufthavnen til hotellet.

Hvis du vil se de fleste af denne smukke græske ø, anbefales det at leje en bil, så du kan opdage nye steder i deres eget tempo. Hvis du bestiller bilen, før de rejser til Mykonos, vil bilen være klar, når du ankommer til lufthavnen.

Menu