Billeje Zagreb Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zagreb Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Zagreb Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zagreb Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zagreb Lufthavn guide

Billeje Zagreb Lufthavn
Biludlejning Zagreb Lufthavn

Zagreb Airport (ZAG) er Kroatiens største lufthavn ligger 17 km sydøst for Zagreb center.Lufthavnen er opkaldt efter deres modersmål “Zracna Luka Zagreb”, men også kaldet ofte Pleso Lufthavn, da det er placeret i bydelen Pleso.

Zagreb Lufthavn åbnede i 1966 og har en terminal bygning. Lufthavnen betjener ca. 2,1 millioner passagerer årligt.

Fra lufthavnen er der direkte fly til en lang række destinationer både hjemme og i udlandet, og flyselskaber Kroatien Airlines, Aeroflot, Air France, KLM, Lufthansa, Easyjet og Wiss Air har direkte flyvninger herfra til de velkendte byer somKøbenhavn, Paris, Moskva, Wien, München, Berlin, Venedig og Stockholm.

Faciliteter i lufthavnen omfatter sådanne caféer / restauranter / barer, butikker, information counter, business-lounge, posthus, ATM, bank, vekselbørs og område med trådløs internetadgang.

Hertil kommer,. En række biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen Her finder vi blandt andet, Sixt, Avis, An Nova, Hertz, Europcar og Thrifty.

Hvis du ønsker at leje en bil i Zagreb, vil det være praktisk at gøre dette før ankomst. Så leje bil vil være klar, når du ankommer til lufthavnen.

Andre former for transport for at komme til centrum af Zagreb består af taxa eller bus. Rejser med rumfærgen er ca. 40 min., Og busstoppestedet på Hovedbanegården i Zagreb.