Billeje Naxos Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Naxos Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Naxos Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Naxos Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Naxos Lufthavn guide

Billeje Naxos Lufthavn
Biludlejning Naxos Lufthavn

Naxos Island National Airport (JNX) er en lille lufthavn beliggende på den græske ø Naxos – cirka 4 km syd for den vigtigste by ” Naxos Town “(” Khóra “).

Lufthavnen har ingen faste internationale flyvninger, kun sæsonbestemte fly til / fra byen Graz i Østrig.Ellers lufttrafikken fra Naxos Airport kun af regelmæssige daglige afgange til Athen.Flyselskabet Olympic Airways opererer på denne rute.

Lufthavnen blev åbnet i 1992 og har en terminal bygning. Der er få faciliteter til rejsende i Naxos Lufthavn, men der er en café her.

For at komme fra lufthavnen til downtown, kan du tage en bus eller taxi. Derudover er der en række hoteller, der tilbyder transport til lufthavnen for deres gæster, men dette skal aftales på forhånd.

Der er ingen biludlejningsfirmaer i lufthavnen, men i Naxos Town er de anerkendte internationale virksomheder såsom Avis, Hertz og Europcar. Med biludlejning på Naxos, kan du udforske øen i dit eget tempo, og det er meget muligt at finde en idyllisk sandstrand alle til sig selv – selv i højsæsonen.