Billeje Thessaloniki

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Thessaloniki

Find den bedste pris på biludlejning i Thessaloniki ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Thessaloniki. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Thessaloniki guide

Billeje Thessaloniki
Biludlejning Thessaloniki

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, efter hovedstaden Athen.Det er placeret i bunden af ​​Thessaloniki-bugten og har en befolkning på omkring 360.000 (2010). Hvis hele byområde med stigende antal beboere til over 800.000.

Thessaloniki er et vigtigt handels-og transport hub – et af de vigtigste industrielle byer i Grækenland. Desuden er turisme en vigtig indtægtskilde. Hertil kommer,. Thessaloniki en travl havn, hvor det både tager en betydelig eksport af eksportvarer, og hvor færgetrafikken er tung

Byen blev grundlagt allerede i oldtiden – nemlig i år 315 f.Kr. Kr. – Og var længe hovedstad i den romerske provins Makedonien.

Blandt seværdighederne er flere interessante bygninger. Nogle af de mest berømte er Sofia katedral fra 700 e.Kr., St. Dimitrios kirke fra 400 s (som blev grundigt restaureret i 1917 efter en større brand), Rotunda (George Church) fra 300-nummer, Galeriusbuen fra omkring 300 og venetianske citadel 1400’erne (som omfatter ruinerne af Marcus Aurelius Arch). Hertil kommer,. Thessaloniki en række interessante museer, herunder en arkæologisk museum, et etnologisk museum og en kunst og kulturel museum

Thessaloniki har gentagne gange lidt store skader på grund af brand og jordskælv (det sidste i 1978), men er blevet genopbygget hver gang. Del af det historiske arkitektur imidlertid blevet tabt eller beskadiget. Byen i 1997 som europæisk kulturhovedstad.

Der er også mange andre attraktioner i Thessaloniki. Mange turister gerne bringe deres indtryk af den berømte fødevaremarked Modiano, som ligger på Aristotelis Square og shopping gade Venizelou. Her kan du vælge og vrage fra alle former for kødprodukter, og frugt og grøntsager fra regionen.

Den nærmeste lufthavn er Thessaloniki Lufthavn ( Makedonien ), der ligger 16 km sydøst for byen.